Страховий ринок Румунії переживає у момент перезавантаження


Страховий ринок РумуніїМайбутні зміни страхового законодавства та два нещодавні великі банкрутства страховий ринок Румунії переживає у момент перезавантаження, повертаючись до переосмислення та прагнучи відновити довіру клієнтів і розвивати бізнес на кращих і стійкіших принципах, вважає Александру Чіунчан, президент і генеральний директор професійної асоціації страховиків Румунії UNSAR.

«Гравці, які залишилися на румунському ринку, є надійними компаніями з історією десятків або сотень років, які були і будуть продовжувати забезпечувати своїх клієнтів страховим захистом. Це момент перезапуску страхової галузі в Румунії. Це може створити багато можливостей для перебудови структури, в якій працює галузь, на користь своїх клієнтів», – заявив для XPRIMM Александру Чіунчан.

Він пояснив, що в цьому році очікуються важливі зміни в законодавстві, які можуть створити умови для кращого майбутнього для страхувальників і постраждалих: йде дискусія про внесення змін до закону про ОСЦПВ, вже є відкоригований закон обов’язкового страхування житла.  | Форіншурер