Іншуртех Kin Insurance повідомив про $83 млн валової премії за 1 квартал 2023 року


Іншуртех Kin Insurance повідомив про $83 млн валової премії за 1 квартал 2023 рокуInsurtech Kin Insurance завершив перший квартал 2023 року з 83 мільйонами доларів валової премії, на яку позитивно вплинули 33 мільйони доларів нової премії (зростання на 74% порівняно з четвертим кварталом 2022 року).

Kin — це цифрова іншуртех-компанія, що працює безпосередньо зі споживачем і зосереджена на зростаючому ринку страхування домовласників. Kin робить страхування домовласників зручнішим і доступнішим, усуваючи потребу в зовнішніх агентах. Технологічна платформа Kin забезпечує взаємодію з користувачем, налаштовані параметри страхового покриття та швидке обслуговування претензій.

Позитивний операційний прибуток Kin підскочив до 4,4 мільйона доларів. «Ми побили історичні рекорди щодо конверсії нового бізнесу та зростання премії, і наші економічні показники залишаються найкращими в своєму класі», - зазначив Шон Харпер, генеральний директор Kin.

Коефіцієнт поновлення премії Kin у 116% — це на 14% більше, ніж за період попереднього року. Скоригований коефіцієнт збитків Kin знизився до історичного мінімуму в 20%.

Окрім перевиконання своїх цілей, Kin продовжував зосереджуватися на зниженні скоригованого коефіцієнта збитків і забезпеченні фінансової надійності страхового захисту.

Протягом першого кварталу 2023 року скоригований коефіцієнт збитків Kin за вирахуванням відшкодування XоL знизився до історичного мінімуму. Коефіцієнт збитків, скоригований без коригування, становив 17,3% протягом першого кварталу 2023 року та зменшувався на початку кожного з останніх дев’яти кварталів.

Місія Kin полягає в тому, щоб змінити суть страхування, щоб воно було економічно ефективним і кращим на кожному етапі, включаючи купівлю, обслуговування та врегулювання, особливо для регіонів, які цього потребують найбільше.

У 2023 році Kin вже запустив три нові ринки – Південна Кароліна, Міссісіпі та Алабама – і планує запустити ще кілька в найближчі місяці.

У першому кварталі 2023 року Kin отримав 5,5 млн доларів нових премій за межами Флориди, що майже втричі перевищує його квартальну ціль.  | Форіншурер