Іншуртех wefox залучив додатково $110 млн у розширеній Серії D з оцінкою $4,5 млрд


Іншуртех wefox залучив додатково $110 млн у розширеній Серії DInsurtech wefox залучила загалом 110 мільйонів доларів за допомогою кредитної лінії на суму 55 мільйонів доларів від J.P. Morgan і Barclays, решта 55 мільйонів доларів було залучено як від нових, так і від існуючих інвесторів під час другого закриття фінансування серії D з оцінкою 4,5 мільярда доларів.

Нове фінансування буде використано для подальшого зміцнення страхового та дистриб’юторського бізнесу wefox, який включає запуск глобального афініті бізнесу, а також для розвитку його технологічної платформи.

Фінансування надійшло після рекордних фінансових показників за перший квартал і підкреслює чіткий шлях компанії до прибутковості.

«Ми раді, що дві найпотужніші фінансові установи світу – J.P. Morgan і Barclays – підтримують наш бізнес, що зміцнює наші плани щодо покращення наших можливостей страхування та дистрибуції під час створення нашої платформи», зазначив Джуліан Тейке, генеральний директор і співзасновник wefox.

Ринкове середовище суттєво змінилося за останні 18 місяців, і wefox вдосконалив операційну модель. На додаток до нових інвесторів, wefox забезпечив кредитну лінію від J.P. Morgan і Barclays.

За даними Beinsure, оцінка Wefox зросла до 4,5 мільярдів доларів після того, як компанія успішно закрила раунд фінансування серії D на суму 400 мільйонів доларів, очолюваний суверенним інвестором Mubadala Investment Company.

Збільшення, яке складається як з позикових коштів, так і з власного капіталу, також включало участь Eurazeo, LGT, Horizons Ventures, OMERS Ventures і Target Global. Wefox каже, що має намір використати виручені кошти для розробки продуктів і розширення в Європі, а пізніше в Азії та США.  | Форіншурер