Польський туроператор Itaka пропонує страхування від дощу під час відпустки


Польський туроператор Itaka пропонує страхування від дощу під час відпусткиНайбільший польський туроператор Itaka анонсував приємний бонус для своїх клієнтів - страхування від дощу. За кожний дощовий день проведений на відпочинку, компанія гарантує фінансову компенсацію, пише Business Insider.

За кожен дощовий день, визначений на основі встановлених критеріїв мінімальної кількості опадів за день або годину, клієнти отримують компенсацію в розмірі 250 злотих (близько 50 євро). Ці критерії вимірюються на основі метеорологічних даних, наданих службою Accuweather.

Дана послуга страхування створена у співпраці з польською страховою компанією Climatica Insurance Solutions. Скористатись нею можна тільки на певних напрямках відпочинку. Зокрема, клієнти, які їдуть відпочивати в Болгарію, Єгипет, Грецію, Італію, Португалію, Туреччину та Іспанії.

Туроператор Itaka гарантує, що у випадку дощової погоди з клієнтом зв'яжуться, й разом визначать найбільш зручну форму повернення коштів, які людина отримає протягом 1-2 робочих днів. Й хоча компенсація не поверне втрачених днів відпочинку потрібно пам'ятати, що навіть дощові дні відпустки можна зробити приємними, а частина повернених коштів тільки сприятиме цьому.

– "Це наш наступний крок до надання нашим клієнтам максимального задоволення від подорожей. Ми пропонуємо інноваційні технологічні рішення, тому страхування, яке ми пропонуємо, підтверджує, що ми зацікавлені в рішеннях, які встановлюють нові напрямки підтримки туристів", - коментує Пьотр Геніч, віце-президент Itaka Holdings.  | Форіншурер