Lloyd’s оприлюднив бізнес-план на 2024 рік та процес нагляду за синдикатами


Lloyd’s оприлюднив бізнес-план на 2024 рік та процес затвердження капіталу синдикатівLloyd’s of London випустив ринковий бюлетень, у якому докладно описано бізнес-план на 2024 рік, процес затвердження капіталу та графік для синдикатів, заявивши, що він має намір визначити проблеми з андеррайтингом і ризиками на ранніх етапах процесу бізнес-планування синдикатів.

Lloyd’s приймає принципову модель нагляду, яка дає змогу забезпечити справедливий, але диференційований підхід як до процесу перерозподілу капіталу, так і до процесу планування на 2024 звітний рік.

Рівень гнучкості, який Lloyd’s може дозволити синдикатам, повністю залежить від категоризації синдикату.

"Ефективність залишається пріоритетом номер один для Lloyd, підкреслюючи важливість надання синдикатами доказів того, що вони врахували та врахували ризики, пов’язані з макротематичними проблемами у своїх планах", вважає Пітер Монтанаро, директор з нагляду за ринком Lloyd’s. - "Це дасть нам впевненість у контексті будь-яких безпосередніх проблем з андеррайтингом і ризиками".

Ринок намагатиметься підвищити привабливість платформи Lloyd’s, скориставшись можливостями диференціації ризиків.

Синдикати Lloyd’s діляться на три основні категорії:

  • синдикати, що перевершують ефективність
  • синдикати з хорошою та помірною ефективністю
  • синдикати з низькою ефективністю та неприйнятними ризиками

Для першої групи, яка є найефективнішою в Lloyd’s, підхід полягатиме в тому, щоб зрозуміти, що вони мають намір робити, перевірити, чи всі суттєві стратегічні та тематичні питання були вирішені та підтверджені через залучення SDB.

Для синдикатів, які не перевищують ефективність, Lloyd’s зосередиться на аналізі сфер, які визначають загальний рейтинг категоризації, і потенційному впливу цього на андеррайтинг і капітал.

Синдикати, які підпадають під категорію хороших, переглядатимуть плани лише на суттєвих питаннях у рамках портфельного підходу, тоді як плани помірних синдикатів розглядатимуться більш детально.  | Форіншурер