Іншуртех wefox запустив глобальний афініті-бізнес по залученню партнерів


Європейський iншуртех wefox запустив глобальний афініті-бізнес по залученню партнерівЄвропейський iншуртех wefox запустив новий глобальний афініті-бізнес, щоб збільшити дистриб’юторську мережу та розширити можливості надання страхових продуктів через партнерів.

Глобальний підрозділ wefox очолить керівник відділу міжнародних партнерств у wefox Томазо Мансутті та керівник відділу партнерства П’єрфранческо Рікка. Вони націлені на амбітний глобальний ринок, прогнозуючи, що ринок вбудованого страхування сягне 3 трильйони доларів.

Технологія, яку пропонує wefox, створює нові можливості, від вбудованого страхування до автоматизованого андеррайтингу з використанням нових змінних. wefox надає інноваційні рішення в різних каналах, які дають партнерам нові джерела доходу та підвищують лояльність клієнтів.

Рікка вважає, що така система роботи дозволяє wefox дозволити своїм партнерам зберігати повний контроль над своїми операціями, водночас користуючись перевагами технології wefox.

Модель дозволяє партнерам зробити страхування основною частиною свого бізнесу та забезпечити повний контроль. Це досягається завдяки простому та прозорому процесу.

"Ми створили надійні системи та процеси та можемо легко інтегруватися з усіма зацікавленими сторонами, щоб забезпечити надійну відповідність, задоволеність клієнтів і найвищу ефективність бізнесу, незалежно від складності бізнесу", кажуть в компанії.

Іншуртех вже налагодив операційні процеси для свого бізнесу на внутрішньому ринку Німеччини, призначивши Гюнтера Блейха новим керівником країни. Томас Реттенвандер приєднався до спільного бізнесу wefox в Австрії, а Даніеле Дель Бо було призначено директором з розвитку бізнесу групи Affinity Automotive у тому ж місяці.  | Форіншурер