Іншуртех Barkibu залучив 4,5 млн євро на розвиток платформи страхування домашніх тварин


Іншуртех Barkibu залучив 4,5 млн євро на розвиток платформи страхування домашніх тваринІспанський іншуртех стартап Barkibu, який займається страхуванням здоров’я і профілактичним захистом домашніх тварин, залучив 4,5 мільйона євро під час раунду фінансування під керівництвом Kfund за участі Mundi Ventures.

Стартап показав значне зростання, із середньомісячним зростанням продажів на 20%. Крім того, їхнє зростання є здебільшого органічним, більшість продажів надходить від клієнтів, які залучають інших клієнтів.

Завдяки новому фінансуванню Barkibu планує продовжувати вдосконалювати та розширювати свої пропозиції для батьків домашніх тварин, зазначив Альваро Гутьєррес, співзасновник і співгенеральний директор Barkibu.

Barkibu представлена як в Іспанії, так і в Німеччині, де на Іспанію припадає 67% її бізнесу, а на Німеччину – решту 33%.

За оцінками Ken Research, орієнтовний розмір ринку медичного страхування домашніх тварин в Іспанії становитиме 100 мільйонів євро у 2023 році. Прогнозується, що до 2027 року ринок страхування домашніх тварин в Іспанії збільшиться до 150 мільйонів євро. За оцінками Barkibu, розмір ринку страхування домашніх тварин у Німеччині становитиме 300 мільйонів євро у 2023 році.

На додаток до пропозиції щодо медичного страхування домашніх тварин, яка передбачає покриття 80% витрат, пов’язаних із хворобами та нещасними випадками, і 100% витрат, пов’язаних із профілактикою (вакцинація чи щорічні огляди), Barkibu створив додаток, який допомагає власниками домашніх тварин піклуються про здоров'я своїх питомців.

Ця програма містить календар, службу телемедицини, яка дає змогу клієнтам спілкуватися в чаті, телефонувати або надсилати електронного листа ветеринарам Barkibu, щоб отримати пораду, а також ветеринарну службу на основі ШІ, яка наразі надає тисячі консультацій на місяць.

Barkibu також зосереджена на ефективних операціях, заснованих на даних про здоров’я домашніх тварин. Щомісяця компанія отримує десятки тисяч документів про здоров’я домашніх тварин, які містять неструктуровані дані про здоров’я тварин.

Barkibu перетворює ці неструктуровані дані на структуровані, що дозволяє компанії створювати низку інструментів для підвищення ефективності та інтелектуального управління збитками.

Компанія вірить, що більшість проблем, пов’язаних зі здоров’ям домашніх тварин, незабаром будуть вирішені за допомогою автоматизованого споживчого досвіду, створеного на основі структурованих даних про здоров’я домашніх тварин.

Команда іншуртеху складається з 55 співробітників, включаючи двох інших співзасновників, віце-президента з даних Кіке Торреса та менеджера з продуктів Патрицію Сеоане.  | Форіншурер