Іншуртех Range залучив $12 млн на розвиток платформи оптимізації інвестиційно-страхових послуг


Іншуртех Range залучив $12 млн фвід інвесторів під керівництвом Gradient VenturesRange, універсальна іншуртех AI-платформа, оголосила про залучення 12 мільйонів доларів під керівництвом Gradient Ventures, венчурного фонду Google, орієнтованого на технології штучного інтелекту, пише Beinsure.

У раунд також прийняли участь: Expa (засновник Гаррет Кемп, колишній голова правління та співзасновник Uber), Red Sea Ventures, 8-bit Capital, а також Ренді Реддіг (співзасновник Square), Адріан Аун (генеральний директор і засновник Forward Health), Северін Хакер (співзасновник і технічний директор Duolingo) і Ден Льюїс (співзасновник і генеральний директор Convoy).

Фінансування буде використано для розвитку продукту та команд інженерів, щоб прискорити розробку нових продуктів Range.

Range був заснований у 2021 році Фахадом Хассаном і Девідом Кусатісом. Range має внутрішніх фінансових консультантів для оптимізації інвестиційних послуг, податкового планування, планування майна, планування виходу на пенсію та страхових потреб.

Range планує інтегрувати свої інструменти управління капіталом з різними технологіями штучного інтелекту, щоб автоматизувати планування капіталу та податків. Універсальні інструменти працюють на базі запатентованої технології штучного інтелекту та допомагають команді ліцензованих фінансових радників світового рівня.

Без мінімальних вимог, персоналізованих інструкцій, фінансових інструментів, ідей машинного навчання та цілодобової підтримки Range планує зробити революцію в галузі управління капіталом.  | Форіншурер