Іншуртех Coalition запускає нову версію страхових продуктів Executive Risks Insurance


Іншуртех з кіберстрахування CoalitionІншуртех Coalition запускає нову версію продуктів для страхування ризиків керівників для некомерційних організацій, пише Beinsure.

Нещодавно запущене страхування керівників ризиків для некомерційних організацій розроблено для забезпечення автоматизованого збору даних андеррайтингу та аналізу в режимі реального часу зі спрощеним процесом подачі заявок на страхування.

Coalition — іншуртех, зосереджений на запобіганні збитків від цифрових ризиків та кібератак. Поєднуючи комплексне страхове покриття та інструменти кібербезпеки, Coalition допомагає компаніям керувати цифровими ризиками та зменшувати їх.

Coalition пропонує свої продукти Active Insurance в США, Великобританії та Канаді через партнерство з провідними світовими страховиками, а також кіберпокриття через власну компанію Coalition Insurance Company.

Платформа Active Risk від Coalition надає автоматичні сповіщення системи безпеки, дані про загрози, експертизу та інструменти кібербезпеки, щоб допомогти компаніям у всьому світі залишатися стійкими до кібератак. Штаб-квартира компанії розташована в Сан-Франциско, але це розподілена компанія з глобальною робочою силою, яка співпрацює цифрово та в офісних центрах.

Набір рішень Coalition для управління ризиками включає гарячу лінію для вирішення проблем, пов’язаних з попередніми претензіями, навчання співробітників і ради директорів, створення довідників тощо.

Некомерційні організації часто стикаються з претензіями щодо відповідальності керівництва, пов’язаними з нецільовим використанням коштів, питаннями компенсації, транзакціями з надлишковою вигодою та можливими порушеннями антимонопольного законодавства, зокрема Антимонопольного закону Шермана.

Відразу ці організації та їхні керівники отримають доступ до страхового покриття з рейтингом A+ для всіх існуючих продуктових ліній Coalition Executive Risks, включаючи страхування директорів і посадових осіб (D&O), страхування відповідальності за працевлаштування (EPL), страхування відповідальності та страхування від злочинів.  | Форіншурер