Berkshire Hathaway повідомила про зростання прибутовості операцій з перестрахування


Berkshire Hathaway повідомила про зростання прибутовості операцій з перестрахуванняBerkshire Hathaway повідомила про значне зростання своїх операцій з перестрахування P&C за 1 квартал 2023, премії за цей період зросли на 30%.

Збитки Berkshire Hathaway від перестрахування P&C та витрати на коригування збитків за квартал зросли на 1,1 мільярда доларів порівняно з попереднім роком, що призвело до вищого сумарного коефіцієнта збитковості на рівні 92,4% за 1 квартал 2023 року.

Об’єднані операції з перестрахування Berkshire Hathaway забезпечили прибуток від андерайтингу до оподаткування 1,2 мільярда доларів в першому кварталі 2023 року. Включення групи TransRe до її результатів перестрахування P&C додало $700 млн прибутку.

Зростання премії склало 1,3 мільярда доларів за рахунок включення TransRe Group, при цьому нараховані премії зросли протягом кварталу на 542 мільйони доларів (12,4%).

Збитки від значних катастроф протягом першого кварталу склали 407 мільйонів доларів у 2023 році та 315 мільйонів доларів у 2022 році, причому група отримала значні збитки від повені в Новій Зеландії та циклона Габріель.

Значне зростання премій на жорсткому ринку перестрахування свідчить про прагнення продовжувати масштабувати бізнес перестрахування Berkshire Hathaway.

Бізнес Уоррена Баффета з перестрахування життя та здоров’я показав набагато кращі результати в першому кварталі 2023 року порівняно з попереднім роком, повідомивши про андеррайтинговий прибуток до оподаткування в розмірі 137 мільйонів доларів за цей період, що краще, ніж збиток від андеррайтингу в розмірі 26 мільйонів доларів попереднього року.

Перестраховий бізнес Berkshire Hathaway отримав у першому кварталі 2023 року андеррайтинговий прибуток у розмірі 231 мільйона доларів, що нижче загального показника попереднього року, який склав 301 мільйон доларів.

Страхова група Berkshire Hathaway також показала кращі результати в першому кварталі 2023 року з андеррайтинговим прибутком до оподаткування в розмірі 268 мільйонів доларів, що є значним збільшенням порівняно з 92 мільйонами доларів минулого року.

Іншим визначним моментом став бізнес GEICO з автострахуванням, який повідомив про прибуток від андеррайтингу в розмірі $703 млн за перший квартал, що значно перевищує збиток за попередній період у розмірі $178 млн рік тому.

Група первинного страхування забезпечила прибуток від андеррайтингу за 1 квартал у розмірі 268 мільйонів доларів, що значно більше ніж у 92 мільйони доларів попереднього року.  | Форіншурер