Страхова компанія ІНГО розширила можливості страхування квартир, запровадивши нові опції


Оновлена програма страхування квартир СК "ІНГО" дає можливість застрахувати квартиру від широкого спектру небезпечних ситуацій, включаючи пошкодження вікон, балконів та лоджій, а також воєнні ризики, які раніше традиційно не включались до програм майнового страхування громадян. Тепер фізичні особи, які купують поліс страхування майна, можуть бути впевнені у захисті своєї власності навіть у складних сучасних умовах.

«В програмах майнового страхування громадян «воєнні ризики» традиційно виступають як винятки зі страхового покриття», - уточнює директор з роздрібного бізнесу компанії Микола Матика. – «Такі причини руйнування будівель як влучення снарядів, ракет, мін, куль, тощо та наслідки вибухів - вибиті шиби й інші пошкодження нерухомого майна завжди належали до переліку винятків, що звільняло страховиків від виплати компенсацій потерпілим. Але зараз, коли країна перебуває у режимі воєнного стану, ми вирішили надати людям можливість захистити свою власність й від цих ризиків», - додав Матика.

Страхове покриття поширюється як на рухоме та нерухоме майно квартири (оздоблення, ремонт, інженерні та інші комунікації, меблі, побутову та іншу техніку тощо), так і на відповідальність перед сусідами (чи іншими особами).

Застрахувати можна квартири, що знаходяться в житлових будинках, зданих в експлуатацію, після закінчення ремонтно-відновлювальних робіт у приміщенні. Страхову суму можна обирати на власний розсуд у діапазоні від 250 тис. грн до 2 млн. грн. При цьому збитки, що є наслідком «воєнних ризиків», відшкодовуються на умовах договору в межах страхової суми без додаткових сублімітів.

«Ми розуміємо, що для споживачів важлива зрозумілість продукту як на етапі укладання договору так і на етапі відшкодування збитку, - розповідає Микола Матика. – «Тому намагалися зробити оновлену страхову програму простою та доступною».

Оформити страховий поліс «Квартира експрес» можна на короткий термін від 1 місяця або на стандартний період - 1 рік. Страхувальниками можуть бути фізичні та юридичні особи – власники квартири або орендарі. Для укладання договору не потрібно проводити попередній огляд, а невеликі збитки до 30 тис грн. врегульовуються за спрощеною процедурою, яка вимагає мінімум документів.  | Форіншурер