Компанія з моделювання ризиків катастроф ICEYE випустила продукт Wildfire Insights


ICEYE, провідний світовий постачальник рішень та аналітики щодо моделювання ризиків природних катастроф, оголосив про випуск бета-версії свого продукту Wildfire Insights.

ICEYE Wildfire Insights - перший продукт такого роду. Він надає дані про вплив пожежі на рівні будівлі в режимі, близькому до реального часу, на основі супутникових знімків і поєднання передової аналітики та машинного навчання. Продукт збирає дані про будь-які лісові пожежі, які впливають на громади по всій території США.

В рамках бета-версії ICEYE запросить обраних страховиків взяти участь у фінальному тестуванні функціональності продукту до запланованого на 3 квартал 2023 року офіційного запуску.

Synthetic-Aperture Radar (SAR) ICEYE надає унікальну можливість моніторингу подій на землі незалежно від атмосферних умов. Супутники генерують зображення високої роздільної здатності пошкоджень будівель через хмари, вночі і, що особливо важливо, через дим.

ICEYE Wildfire Insights включає в себе додаток для моніторингу поточних подій, пов'язаних з лісовими пожежами по всій території США. Коли подія перевищує заданий поріг, заснований на розмірі та близькості до громади, команда ICEYE починає збір даних за допомогою супутникових знімків, які потім накладаються на сліди будівель і аналізуються, щоб вказати на кожну зруйновану чи непошкоджену будівлю в межах лісової пожежі.

Інформація про небезпеку надається страховим компаніям протягом 24 годин після первинного аналізу лісової пожежі і з інтервалом у 24 години, поки пожежа не перестане впливати на інші будівлі.

Страховики використовуватимуть дані ICEYE Wildfire Insights для реагування на події та оцінку втрат портфеля. ICEYE Wildfire Insight надасть інформацію для розподілу та розгортання спеціалістів на місцях для більш ефективного та результативного реагування на події. Страховики будуть активно спілкуватися зі страхувальниками та партнерами по реагуванню на події під час лісової пожежі та одразу після неї. Страховики зможуть обробляти та виплачувати страхові відшкодування швидше, ніж будь-коли раніше.  | Форіншурер