Володимир Шевченко пішов з посади генерального директора МТСБУ


МТСБУ10 квітня 2023 року припинено повноваження генерального директора МТСБУ Володимира Шевченка, який керував Бюро з 2014 року. Виконання обов’язків Генерального директора тимчасово покладено на Олену Ковальову, фінансового директора-головного бухгалтера МТСБУ. Виконання усіх функції та забезпечення діяльності МТСБУ проводиться в звичайному режимі.

Представники страхових компаній-членів МТСБУ та керівники страхових асоціацій опрацьовують умови проведення конкурсу на посаду нового Генерального директора МТСБУ, що мають забезпечити прозорість процедури та обґрунтованість цього важливого кадрового рішення.

МТСБУ під керівництвом Володимира Шевченка сприяло модернізації ринку ОСЦПВ. Зокрема, була запущена цифрова трансформація галузі, реалізована низка кроків, які призвели до суттєвого зростання рівня захисту постраждалих в ДТП. Крім уього було покращено прозорість корпоративного управління та прийняття керівних рішень, якісне управління гарантійними фондами МТСБУ, оптимізацію та системну діджиталізацію бізнес-процесів Бюро.  | Форіншурер