Кайманові острови у 2022 році видали 33 нові ліцензії на перестрахування


Нові дані, оприлюднені Валютно-фінансовим управлінням Кайманових островів (CIMA), показують, що регуляторне агентство видало 33 нові ліцензії компаніям у галузі страхування та перестрахування минулого року. Ця цифра є найбільшою кількістю нових ліцензій, виданих за один рік з 2013 року.

Регулятор також повідомив про загальну кількість 670 страхових ліцензій на Кайманових островах наприкінці 2022 року, що свідчить про четвертий рік поспіль зростання загальної кількості страхових ліцензій.

«Стрімке зростання сектору страхування та перестрахування на Кайманових островах у підтримці кептивних власників і страховиків у складних умовах ринку прямого страхування та перестрахування демонструє довіру інвесторів до фундаментальних характеристик, які роблять Кайманові острови провідною юрисдикцією у сфері перестрахування», зазначив Леслі Томпсон, голова Асоціації менеджерів зі страхування Кайманових островів (IMAC). «Значне зростання у 2022 році стало стимулом для посилення зусиль із залучення глобальних інвесторів до історії страхової та перестрахової галузі Кайманових островів і сприяння ще більшому зростанню у 2023 році», — підсумував Томпсон.

IMAC зосереджена на підтримці зростання в секторі перестрахування шляхом розширення участі в маркетингу галузі та юрисдикції на міжнародному рівні.  | Форіншурер