СК «ГРАВЕ Україна Страхування життя» відзначає 25-ту річницю діяльності в Україні


«ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя»Grawe був першим західним фінансовим концерном, який вийшов на український ринок страхування життя у березні 1998 року. Заснована ним дочірня СК «ГРАВЕ Україна Страхування життя» за 25 років роботи зробила великий внесок у розвиток цього ринку та заслужила довіру десятків тисяч українців.

Від перших днів діяльності «ГРАВЕ Україна Страхування життя» керується принципами компетентності і відповідальності за безпеку внесків клієнта. Компанія дотримується консервативної і виваженої політики ведення бізнесу, за якої ставиться до капіталу клієнта так само дбайливо, як і до власного.

Із року в рік компанія відповідально виконує свої зобов’язання перед клієнтами і своєчасно здійснює виплати у разі настання страхових подій. Так, за весь час діяльності на ринку компанія здійснила страхові виплати на загальну суму у 1,5 млрд гривень. З них – 840 мільйонів гривень клієнти компанії отримали по завершенню дії їх договорів накопичувального страхування життя.

Діяльність «ГРАВЕ Україна Страхування життя» є прибутковою з 2000-го року. Власний капітал страховика за роки діяльності виріс у 268 разів і нині становить 306 млн. грн. Його активи за ці роки виросли у 2 939 разів і становлять сьогодні близько 5 млрд грн. Компанія сформувала страхові резерви в розмірі понад 4,5 млрд грн. і разом із лідерами українського ринку life-страхування почала відігравати важливу роль системного інституційного інвестора, яких так потребує наша країна.

Політика акціонерів компанії, яка спрямована на капіталізацію компанії в Україні та забезпечення її необхідними ресурсами для вдалого проходження криз, неодноразово доводила свою ефективність. У роки повномасштабної війни, через які проходить зараз наша країна, вона створює підґрунтя для безперервної діяльності «ГРАВЕ Україна Страхування життя» та подальшого розвитку.

«Сьогодні «ГРАВЕ Україна Страхування життя» має переконливо високі показники платоспроможності, ліквідності та фінансової стійкості. Ми акумулювати непересічний досвід та експертизу у роботі на фінансовому ринку країни, які дозволяють впевнено дивитися в майбутнє, попри виклики воєнного часу. У найближчий час ми сфокусуємося на тому, щоб адаптувати свої продукти під потреби, які виникнуть у післявоєнні роки. Ми розуміємо, що запит на страхову підтримку з боку українського бізнесу, його співробітників та інвесторів, які будуть відновлювати країну, суттєво зростатиме. Окрім удосконаленням страхових продуктів та сервісу настає час для нових, більш ефективних способів взаємодії з нашими клієнтами та партнерами. Ми усвідомлюємо ці тенденції і вже робимо кроки у відповідь на нові потреби ринку, зокрема у сферах медичного, пенсійного та інвестиційного страхування. Дякуємо нашим клієнтам, партнерам, акціонерам та команді за роки плідної співпраці! Ваша підтримка помножена на багаторічний досвід «ГРАВЕ Україна Страхування життя» стане надійною основою для інноваційних рішень та майбутніх досягнень», – зазначила Наталія Базилевська, Голова Правління «ГРАВЕ Україна Страхування життя».  | Форіншурер