Іншуртех Downsizer залучив $2,5 млн початкового фінансування на розробку SaaS платформи


Іншуртех Downsizer залучив $2,5 млн початкового фінансування на розробку SaaS платформиСіднейський Insurtech Downsizer залучив початковий капітал у розмірі 3,75 млн австралійських доларів (2,5 млн доларів США), щоб прискорити розвиток своєї SaaS-платформи, що працює на перетині фінтеху, проптеху та іншуртеху.

Команда Downsizer складається з досвідчених фінансистів та експертів ринку нерухомості. Співзасновник Марк Макдаффі та виконавчі керівники Саміра Ратнавіра, Кріс Дейлі та Філ Вердон мають багаторічний досвід банківської діяльності, отриманий у Commonwealth Bank, а постійний економіст Downsizer Майкл Блайт є колишнім головним економістом банку. Співзасновники Деміан Морган і Майкл Келлі мають великий досвід як забудовники.

У поточному раунді загальна сума фінансування, зібрана Downsizer, досягла 6,1 мільйона доларів.

Раунд очолював Correlation Australia Holdings (CAH), який зробив значні стратегічні інвестиції. Існуючі акціонери, включаючи сімейні офіси та заможних осіб, також прийняли участь у фінансуванні.

CAH є афілійованою страховою групою Lombard (LIG) і зосереджується на створенні прибуткових страхових партнерств із зростаючими підприємницькими компаніями, які можуть поширювати страхові продукти.

LIG є провідним спеціалізованим постачальником гарантій, який працює в Південній Африці, Великобританії та Європі та Австралії. В Австралії сім’я компаній LIG включає Assetinsure, провідну спеціалізовану страхову компанію, і стратегічного партнера Downsizer, компанію Deposit Power.

Deposit Power є андеррайтером інноваційної програми Deposit Power Downsizer Bond, яка дає змогу будь-кому використати капітал свого власного будинку для забезпечення депозитної застави та забезпечення абсолютно нового житла без внесення готівкової застави.

Для людей похилого віку, які проживають у арендованих помешканнях, які можуть не пройти традиційну кредитну оцінку, облігація для зменшення розміру депозиту спрощує процес переходу в нове житло, оскільки особам, які проживають у менших розмірах, не потрібно мати свої заощадження чи пенсії за вислугою років – або продавати свій будинок – для обміну контрактами.

Deposit Power Downsizer Bond також доступна для інвесторів, включаючи самокеровані пенсійні фонди (SMSF).

Процес подання заявки простий, онлайн, зручний і автоматизований. У ньому використовується власна технологія оцінки ризиків, розроблена Downsizer, яка використовує автоматизовану модель оцінки та використовує інформацію з демографічних даних.

Технології та інтелектуальна власність Downsizer допомагають забудовникам, агентам з нерухомості, фінансовим консультантам, іпотечним брокерам і кредиторам, а також страховим брокерам і страховикам співпрацювати з бебі-бумерами та поколінням X віком від 50 років.

Платформа надає цифровий контент і ринкову інформацію для використання та генерування потенційних клієнтів. Він також має національний ринок нерухомості, де розробники можуть перераховувати нерухомість, що не планується, і отримати доступ до інформаційної панелі продажів у реальному часі.

На додаток до зміцнення налагоджених відносин із Deposit Power, стратегічна інвестиція CAH передбачає тісне партнерство команди Downsizer з іншими компаніями сім’ї LIG, такими як Assetinsure в Австралії, які будуть клієнтами платформи Downsizer SaaS.

Downsizer, заснована в 2019 році, є австралійським proptech та іншуртех проектом, що розробляє рішення для ринку скорочення власності. Це допомагає галузям фінансів, нерухомості та страхування надавати інноваційні цифрові рішення для покоління тих, хто скорочується, щоб вони могли з легкістю та впевненістю здійснити цей надзвичайно важливий перехід до дому та насолоджуватися наступним етапом життя з покращеним способом життя та кращими фінансами.

Downsizer працює на основі технології блокчейну R3 Corda, що дозволяє йому легко та швидко переходити на інші подібні ринки, як-от США, Канада, Нова Зеландія та Великобританія. Компанія розташована в Сіднеї, Австралія, і є ринковим брендом Block Builder Pty Ltd.  | Форіншурер / Peter Sonner