Іншуртех Cover Genius купує американського постачальника вбудованого страхування Clyde Tech


Іншуртех Cover Genius купує американського постачальника вбудованого страхування Clyde TechInsurtech Cover Genius уклав угоду про придбання активів із американським постачальником вбудованих гарантій Clyde Technologies. Придбані активи сприятимуть подальшій експансії Cover Genius у сегмент електронної комерції середнього розміру.

Придбання посилює місію компанії щодо захисту клієнтів найбільших у світі цифрових компаній і узгоджується з їхньою стратегією зростання, яка нещодавно включала успішне придбання та інтеграцію Booking Protect, постачальника засобів захисту від повернення коштів за розважальні заходи, які, як прогнозується, зростуть на 80% у 2023 році.

Продавці отримають вигоду від глобального страхового захисту, доступного на Amazon, eBay, Wayfair, Shopee та деяких інших маркетплейсах. Через XCover, глобальну платформу розповсюдження будь-якого страхування чи іншого типу захисту, іншуртех захищає глобальних клієнтів найбільших у світі цифрових компаній, включаючи Booking Holdings, власника Priceline і Booking, Intuit, Hopper, Ryanair, Turkish Airlines, Descartes ShipRush, Zip і SeatGeek.

Дані показують, що додавання захисту під час оформлення замовлення підвищує коефіцієнти конверсії покупок на 8%, але 58% клієнтів не отримали гарантії на їхню останню покупку. Ця прогалина спричинена традиційними страховиками, які через застарілі системи не змогли виконати вимоги малих і середніх роздрібних торговців, каже Ангус Макдональд, генеральний директор і співзасновник Cover Genius.

Завдяки тому, що XCover вже доступний на Amazon, eBay, Wayfair, Descartes ShipRush і багатьох інших, платформа розповсюдження забезпечила зростання для торговців завдяки ціноутворенню на основі штучного інтелекту для будь-якого типу захисту в усьому світі та NPS +65%. Це стратегічне придбання є природним рішенням для Cover Genius в Америці.

Торгові партнери Clyde включають побутові бренди, такі як Skullcandy, Movado, Dyson, Shark Ninja, Rugs, Tuft and Needle, Lull Mattress та інші. Cover Genius очікує, що це не вплине на обслуговування та продажі партнерів Clyde.  | Форіншурер / Peter Sonner