СК «ІНГО» та «Добробут» запускають нову програму медичного страхування «Доброполіс»


СК «ІНГО» та «Добробут» запускають нову програму медичного страхування «Доброполіс»Страхова компанія «ІНГО» та медична мережа «Добробут» оголосили про запуск нової комплексної програми медичного страхування під назвою «Доброполіс».

Головна особливість спільної програми – лікування застрахованих на базі медичних закладів «Добробут». Програма передбачає покриття медичної допомоги при гострих станах захворювань, які вимагають лікування в стаціонарі або виклику невідкладної допомоги. Програмою покривається оперативне, медикаментозне лікування в умовах стаціонару, медичний догляд та харчування у медичній мережі «Добробут», виклик та транспортування невідкладною медичною допомогою. Скористатися страховою програмою можуть дорослі та діти, що мешкають у Києві та області.

«Ми створили цю страхову програму аби якомога більше людей мали можливість отримати доступ до якісної медицини, - пояснює директор з особистого страхування СК «ІНГО» Сергій Майстренко. – «Я вважаю, що в цій програмі нам вдалося поєднати всі переваги страхової медицини. А саме: оптимальну вартість медичних послуг та професійний підхід в організації медичної допомоги від одного з лідерів медичної галузі. Це дуже важливо в сучасних умовах».

Страховий поліс «Доброполіс» доступний в трьох типах: «Стандарт», «Люкс» та «Преміум». Вони відрізняються наповненням медичних послуг, що покриваються полісом, а також, відповідно його ціною, яка коливається від 1900 до 4600 грн на рік. Страхова сума становить до 200 тис грн та покриває вартість лікування більшості екстрених випадків.
За словами директора з корпоративних продажів «Добробуту» Дмитра Гроссу, «Добробут» – це велика медична екосистема, в якій пацієнт отримує доступ до повного комплексу експертної допомоги 24/7. А «Доброполіс» – це доступ до цієї екосистеми за доступною ціною. А саме: «до стаціонарного лікування та хірургічних операцій будь-якої складності, досвідчених фахівців, дбайливого медичного персоналу та сучасних комфортних умов лікування».   | Форіншурер