Перестраховик Africa Specialty Risks буде надавати страхове покриття Lloyd’s в Африці


Панафриканська спеціалізована перестрахувальна група Africa Specialty Risks була затверджена в якості андеррайтера страхового покриття Lloyd’s. Atrium, керуючий агент Lloyd’s, спонсорував ASR, щоб отримати статус власника покриття.

Тепер перестраховик може просувати бренд і рішення Lloyd’s по всій Африці, ведучи бізнес у 47 африканських країнах у дев’яти напрямках діяльності. ASR прагне надати потужності Африці від перестраховиків із міцною безпекою та надійними кредитними рейтингами.

Це життєво важливо для розблокування інвестицій, збільшення проникнення страхування та забезпечення більшого захисту для компаній та інвесторів, які працюють на континенті та за його межами, підкреслив перестраховик.

Africa Specialty Risks зможе працювати з синдикатами Lloyd’s і керувати делегованими повноваженнями для спеціалізованих напрямків діяльності, починаючи з ризиків політичного насильства та тероризму, а також використовувати бренд і ліцензії Lloyd’s, щоб надати необхідний потенціал Lloyd’s в Африці.

ASR є єдиним орієнтованим на Африку постачальником перестрахових місткостей, який пропонує комплексні корпоративні та спеціальні пропозиції щодо зменшення ризиків. Статус Lloyds Coverholder дозволяє ASR розширювати та доповнювати стратегію Lloyds на африканському континенті та за його межами.  | Форіншурер