Іншуртех Zylo отримав додаткові $5 млн у рамках фінансування серії C, збільшивши інвестиції до $72,5 млн


Іншуртех Zylo отримав додаткові $5 млн у рамках фінансування серії C, збільшивши інвестиції до $72,5 млнSaaS insurtech Zylo залучив додаткові 5 мільйонів доларів у рамках серії C від MassMutual Ventures і відзначає ключові віхи з 2022 року.

Це додаткове фінансування надійшло внаслідок активного зростання Zylo протягом 2022 року. Після кількох рекордних кварталів компанія подвоїла новий бізнес і додала багато інноваційних організацій до свого списку клієнтів, до якого вже входять такі компанії, як Adobe, Atlassian, Coupa, Doordash, Intuit, Salesforce і Yahoo.

Zylo використовує більше даних, ніж будь-який інший SaaS-постачальник. Лише корпоративна платформа керування SaaS від Zylo забезпечує 100% видимість SaaS-продукту, щоб отримати можливість автоматизувати робочі процеси страховика.

Окрім платформи, Zylo пропонує набір послуг з оптимізації витрат, щоб заощадити кошти, звільняючи ресурси, реалізуючи перевірений підхід до управління переговорами SaaS.

Зібравши понад 72,5 мільйонів доларів на сьогоднішній день, Zylo підтримується провідними інвесторами SaaS, зокрема Bessemer Venture Partners, Menlo Ventures, Baird Capital's Venture Team, Spring Lake Equity Partners, High Alpha, GGV, Slack Fund, Salesforce Ventures, MassMutual Ventures і Coupa.

Дозволяючи організаціям керувати своїми зростаючими портфелями SaaS і отримувати найбільшу користь від своїх інвестицій у SaaS, Zylo вирішує проблему, з якою стикається майже кожна організація, і яка стає більш очевидною в поточному економічному кліматі.

У листопаді Zylo оголосила про перший транш зі свого збору в розмірі 31,5 мільйона доларів Серії C. Венчурна команда Baird Capital очолила раунд C, до якого також увійшли Spring Lake Equity Partners та існуючі інвестори Bessemer Venture Partners, Menlo Ventures і High Alpha, а також стратегічний партнер та інвестор Coupa Ventures.

В умовах економічної невизначеності організації стикаються зі зростаючим тиском щодо скорочення витрат. Сьогодні SaaS є другим за величиною операційним видатком більшості компаній.

Організації усвідомлюють потребу в технології та послугах управління SaaS, щоб скоротити витрати, контролювати дорогі оновлення, зменшити ризики та зупинити розповсюдження SaaS.  | Форіншурер / Nataly Kramer