Блокчейн-платформа з кібербезпеки Ironblocks залучила $7 млн від Collider Ventures і Disruptive AI


1Ironblocks, блокчейн-платформа з кібербезпеки залучила 7 мільйонів доларів у початковому раунді, який очолили Collider Ventures і Disruptive AI.

Серед додаткових учасників раунду також ParaFi; Quantstamp; Samsung Next; Баладжі Срінівасан, колишній технічний директор Coinbase і колишній генеральний партнер Andreessen Horowitz; Келвін Лю, директор зі стратегії Eigen Layer; Співзасновник Simplex і колишній генеральний директор Німрод Лехаві; Фос Фінанс; венчурний інвестор Луїс Педрагоса та інші.

Кошти будуть використані для прискорення діяльності з розробки та розширення команди в галузі інженерії, продажів та маркетингу. Він також підтримуватиме ряд запусків продуктів і партнерства, про які ще не було оголошено.

Ironblocks використовує штучний інтелект і багаторічний глибокий нативний досвід блокчейну, щоб вдосконалити спосіб створення продуктів у мережі.

Ironblocks була заснована в 2022 році Ор Дадошем і Ассафом Елі, який є технічним директором. Це наскрізний постачальник безпеки для платформ Web3 та інших проектів цифрових ресурсів. Він автоматизує проактивне виявлення загроз і незабаром дозволить командам вживати профілактичних заходів за мілісекунди.

Співзасновники Ironblocks брали участь у сфері децентралізованих фінансів (DeFi) протягом кількох років, у тому числі були частиною команди, відповідальної за створення Bancor, який є протоколом стекінгу та торгівлі DeFi. Працюючи в просторі, вони помітили збільшення кількості хаків і в результаті почали працювати над Ironblocks у 2022 році.

"Ми вважаємо, що безпека смарт-контрактів є даним правом для всіх криптотрейдерів і протоколів, і ми прагнемо забезпечити безпеку даних і криптоактивів найкращим чином, щоб забезпечити широке впровадження в DeFi і Web3", зазначив Генеральний директор Ironblocks Ор Дадош.

Ironblocks розробляє рішення безпеки на основі смарт-контрактів, яке працює в ланцюжку для автоматизації виявлення загроз і дозволяє протоколам DeFi, платформам Web3, маркет-мейкерам і міжланцюговим мостам вживати заходів, щоб зупинити хакерів у режимі реального часу, щоб захистити кошти до того, як вони будуть зламані. перекинули в їхні гаманці.

Минулого року хакери вкрали понад 3,9 мільярда доларів із протоколів DeFi, що на 50% більше, ніж у попередньому році. За даними Ironblocks, 80% усіх зломів експлойтів є успішними, чому компанія намагається запобігти.

"Смарт-контракти, як і інші фінансові основи блокчейна, повинні мати належний захист. Це критично важливо для інституційних гравців і всієї зрілості екосистеми", вважає Йорай Файнмессер, генеральний партнер Disruptive AI.  | Форіншурер