Стартап з кібербезпеки Descope залучив $53 млн фінансування на чолі з Lightspeed Venture


Стартап з кібербезпеки Descope залучив $53 млн фінансування на чолі з Lightspeed VentureСтартап з кібербезпеки Descope залучив 53 мільйони доларів початкового фінансування та запустив нову платформу автентифікації. Початкове фінансування очолювали Lightspeed Venture Partners і GGV Capital за участю Unusual Ventures, Dell Technologies Capital, Cerca Partners, Tech Aviv, J Ventures і Silicon Valley CISO Investments (SVCI).

Раунд також включає індивідуальних інвесторів, зокрема Джорджа Курца (співзасновник і генеральний директор CrowdStrike), Джона В. Томпсона (провідний незалежний директор Microsoft), Біпул Сінха (співзасновник і генеральний директор Rubrik) і Ассаф Раппапорт (Засновник і генеральний директор Wiz).

Descope дозволяє розробникам додавати можливості автентифікації, керування користувачами та авторизації до споживчих і бізнес-додатків за допомогою кількох рядків коду.

Платформа пропонує різні варіанти інтеграції на основі вподобань розробника – від відсутності коду/з низьким вмістом коду до добре задокументованих SDK та API – щоб полегшити розгортання, підтримку та оновлення шляху користувача протягом життєвого циклу програми.

Компанію було засновано в 2022 році командою серійних підприємців у сфері кібербезпеки, які раніше заснували компанію Demisto, лідера в сфері кібербезпеки, автоматизації та реагування (SOAR), яку Palo Alto Networks придбала за 560 мільйонів доларів у 2019 році.

Descope очолює генеральний директор Славік Маркович і має 8 співзасновників, чотирьох співзасновників Demisto та чотирьох перших співробітників Demisto. Загалом у компанії працює близько 30 осіб у Тель-Авіві та Каліфорнії.

Паролі є не лише основною причиною порушень безпеки, але також відомо, що вони викликають загрози протягом усього шляху користувача, що призводить до відтоку та негативного досвіду для кінцевих клієнтів.

Автентифікація без пароля пропонує рішення, але лише якщо розробники програм мають інструменти та ресурси для його застосування. Завдяки аутсорсингу автентифікації та керування користувачами організації можуть покращити адаптацію та конверсію користувачів, прискорити вихід на ринок, зменшити шахрайство під час входу та заощадити час розробників.  | Форіншурер