Ізраїльський іншуртех OpenEyes отримав $18 млн нового фінансування серії А


Ізраїльський іншуртех OpenEyes отримав $18 млн нового фінансування серії АOpenEyes, ізраїльський страховий стартап, націлений на комерційні автомобільні парки, отримав нове фінансування у розмірі 18 мільйонів доларів у серії А під керівництвом Insight Partners і Pitango First за участю MoreVC, яка очолила початковий раунд разом із Pitango First.

OpenEyes використає кошти для розвитку своєї передової технології та найму додаткових членів команди для підтримки зростаючої діяльності в США. На сьогоднішній день OpenEyes всього отримав 23 мільйони доларів.

Співзасновниками OpenEyes є Йоав Орон (генеральний директор), доктор Омрі Сендік (технічний директор) і Ден Чараш (голова), наразі в Ізраїлі та США працюють 25 людей. Рішення OpenEyes знижує страхові ризики та вартість позовів, але, що більш важливо, воно призвело до зменшення кількості нещасних випадків і врятування життів.

Національне управління безпеки дорожнього руху (NHTSA) підрахувало, що кількість людей, які загинули в ДТП у 2021 році, зросла на 10,5% порівняно з 2020 роком — це найвища кількість загиблих із 2005 року та найбільше щорічне відсоткове збільшення в історії. Крім того, дослідження NHTSA показують, що ймовірність травмування великих вантажівок приблизно втричі вища, ніж у легкових транспортних засобів.

OpenEyes вже використовується автопарками, які проїжджають мільйони миль по всій країні, і незалежно підтверджені результати демонструють, що OpenEyes допоміг зменшити частоту аварій більш ніж на 25,5%, а серйозність претензій - більш ніж на 30%.

Велика кількість аварій і висока вартість позовів у комерційних автопарках призводять до постійного зростання премій на комерційне автострахування, що ускладнює автопарку можливість дозволити собі покриття та підтримувати ефективність роботи. Страхові компанії роками втрачають гроші, виплачуючи претензії щодо нещасних випадків, і мало або взагалі нічого не робиться для усунення та зменшення основних ризиків.

Заснована в 2020 році компанія OpenEyes пропонує комерційне автострахування в поєднанні з передовими технологіями, які є певною формою комп’ютерного зору.

Стартап керує страховим агентством OpenEyes Insurance Agency.

OpenEyes надає універсальне рішення, яке дозволяє автопаркам справді зрозуміти джерело ризику як з точки зору парку, так і з точки зору страховиків. Це розуміння дозволяє OpenEyes посилювати андеррайтинг, навчання водіїв і запобігання, а також розглядати претензії.

Використовуючи технологію OpenEyes, керівники автопарків і спеціалісти з безпеки можуть визначити джерела ризику у своєму автопарку, дозволяючи їм застосовувати методи, які зменшують частоту аварій. Крім того, OpenEyes забезпечує точний андеррайтинг і оптимізує обробку та запобігання претензіям.  | Форіншурер / Yana Keller