Іншуртех Goose Insurance закрив інвестраунд серії A на $4 млн під керівництвом Axis Insurance


GooseІншуртех компанія Goose Insurance, що базується в Ванкувері, завершила раунд фінансування серії A на суму 4 мільйони доларів під керівництвом Axis Insurance за участю Impression Ventures, Real Ventures і Manchester Story.

Заснована в 2017 році Goose Insurance пропонує різноманітні страхові продукти, які покупці можуть придбати через мобільний застосунок, доступний для пристроїв Apple і Android. Impression Ventures була одним із перших інвесторів у Goose.

Стартап стверджує, що користувачі можуть придбати понад 19 різних страхових полісів у 30 штатах США та 8 провінціях Канади, включно з подорожами, орендарями, домашніми тваринами, критичними захворюваннями та страхувань життя з покриттям на 1 мільйон доларів.

Стартап використає кошти інвесторів, щоб прискорити впровадження свого «страхового суперзастосунку» в Канаді та США.

Goose Insurance співпрацює з такими страховиками, як AIG, IMG, iA Financial Group, TeachersLife і American Amicable.

"Наша місія полягає в тому, щоб зробити страхові продукти доступними для 200 мільйонів споживачів, які недостатньо обслуговуються, через наш застосунок для страхування. Goose пропонує одні з найдоступніших полісів страхування життя, здоров’я та подорожей у Північній Америці", каже Деян Міркович, президент і генеральний директор Goose Insurance.

Традиційні постачальники страхових послуг, як правило, зосереджуються на клієнтах середнього та високого статку та більш преміальних страхових продуктах через їх структуру витрат. Це залишає понад 200 мільйонів клієнтів практично без доступу до важливого страхового захисту. Застосунок Goose для страхування змінює правила гри для цих незадоволених клієнтів.  | Форіншурер / Yana Keller