Іншуртех зі страхування повеней reThought залучив $10,5 млн у раунді фінансування серії B


Іншуртех зі страхування повеней reThought залучив $10,5 млн у раунді фінансування серії BІншуртех зі страхування повеней reThought Insurance залучив 10,5 мільйонів доларів у раунді фінансування серії B. Раунд очолив фонд венчурного капіталу InsurTech IA Capital Group, приєднавшись до існуючих інвесторів Telstra Ventures, Hudson Structured Capital Management, ArcTern Ventures і неназваного стратегічного інвестора.

ReThought Insurance зосереджується на ризиках комерційних повеней у США. Він забезпечує страхове покриття від повеней для комплексних комерційних ризиків середнього рівня та нерухомості з високою чистою вартістю (HNW), але також розробляє пропозиції для інших ризиків.

Іншуртех налагодив стратегічні відносини зі страховиками, перестраховиками та іншими постачальниками місткостей, щоб допомогти їм вигідно впроваджувати інновації на ринку страхування повеней. Щоб підтримати своїх партнерів, інноваційні технологічні рішення reThought допомагають вирішити неприємні проблеми галузі.

Повінь є однією з найскладніших небезпек, яку належним чином гарантувати. Це вимагає високої точності та справжнього розуміння ризику. У результаті компанія розробила сучасну запатентовану методологію андеррайтингу та оцінки ризиків. На відміну від більшості небезпек, коли справа доходить до повені, reThought знає, що деталі мають значення, і виводить це на новий рівень, забезпечуючи найточніші та найприбутковіші засоби для візуалізації, оцінки, гарантування та ціни комерційних і житлових повеней.

Підвищення забезпечить фінансування для подальшого розвитку програмного забезпечення та джерел даних, включаючи власний механізм конвергенції моделей та механізм даних високої чіткості ризиків, а також розширення команди продажів і технічних ресурсів.

Будуть також інвестиції в операційні можливості, щоб мати можливість обробляти збільшені обсяги даних та підтримувати швидше зростання.

Передовий підхід стартапу до андеррайтингу забезпечив виняткові коефіцієнти збитків для його партнерів, незважаючи на нещодавні великі повені, включаючи ураган Ян і шторми в Каліфорнії на початку цього місяця.

"Постійна підтримка існуючих партнерів-інвесторів разом із бажаним приєднанням нових досвідчених страхових венчурних капіталістів є потужною підтримкою нашого технологічного підходу, особливо зараз, коли фінансування InsurTech-галузі скорочується", каже Корі Айзексон, виконавчий директор і засновник reThought Insurance. "Приватний ринок комерційного страхування від повеней у США має зростати в геометричній прогресії".

У 2021 році ReThought Insurance завершила інвестиційний раунд серії А на суму 15,5 мільйонів доларів, на чолі з Telstra Ventures. У раунді також прийняли участь Hudson Structured Capital Management, яка займається перестрахуванням як HSCM Bermuda, і ArcTern Ventures. Існуючі венчурні фонди включають Menlo Ventures, ManchesterStory і Streamlined Ventures.  | Форіншурер / Yana Keller