Інвестиційний підрозділ страхового гіганта Metlife купує Raven Capital Management


Інвестиційний підрозділ страхового гіганта Metlife купує Raven Capital ManagementІнвестиційний підрозділ страхового гіганта Metlife погодився придбати Raven Capital Management, американську приватну кредитну компанію з активами в управлінні на 2,1 мільярда доларів.

За даними Reuters, Raven працюватиме як приватний кредитний підрозділ під управлінням Metlife Investment Management (MIM).

Raven Capital, яка була заснована в 2008 році колишнім виконавчим директором Merrill Lynch Джошем Гріном, спеціалізується на фінансуванні на основі активів нижчого середнього рівня, а також на прямій купівлі інвестицій.

Більшість позик Raven Capital надаються компаніям з кредитним рейтингом інвестиційного рівня, а не корпоративним емітентам з низьким рейтингом, що належать приватним інвестиційним компаніям, на яких зосереджуються інші небанківські кредитори.

"Можливості приватного кредитного інвестування були тією сферою, де нам потрібні були більш високоприбуткові можливості для задоволення потреб наших клієнтів, і Raven добре підходить, оскільки їх модель кредитування на основі активів дуже добре підходить до того, що ми робимо", зазначили в Metlife Investment Management.

Очікується, що угода буде закрита в першому кварталі цього року.

MIM інвестує капітал, отриманий Metlife та іншими інституційними інвесторами, включаючи благодійні фонди, фонди, пенсійні фонди, страхові компанії та державні фонди добробуту.

Під управлінням компанії знаходяться активи на суму 571 мільярд доларів, які розподілені між іпотечними кредитами, державними та корпоративними облігаціями, прямим капіталом, інфраструктурою та структурованим кредитом.

MetLife Investment Management, бізнес управління інституційними активами MetLife, є глобальним державним менеджером з фіксованим доходом, приватним капіталом і інвестиціями в нерухомість, що надає індивідуальні інвестиційні рішення для інституційних інвесторів у всьому світі.  | Форіншурер