Іншуртех з захисту криптоактивів Coincover закрив раунд фінансування на $30 млн


Іншуртех з захисту криптоактивів Coincover закрив раунд фінансування на $30 млнCoincover, компанія з захисту крипто-цифрових активів, що базується у Великобританії, залучила 30 мільйонів доларів фінансування під керівництвом Foundation Capital для захисту людей та їхніх цифрових активів від хакерів або помилок.

Платформа, яка була заснована в 2018 році і запущена в 2019 році, вже залучила 41,6 мільйона доларів. Попередні інвестори включають Volt Capital, Avon Ventures, DRW Venture Capital, SMT Digital, Valor Equity Partners, Element, Fintech Collective і Susquehanna International Group.

Можливості вже сьогодні величезні — крипто — це клас активів в 1 трильйон доларів, але індустрія захисту цифрових активів залишається мізерною, і лише за останній рік було вкрадено мільярди.

"Одним із найбільш суттєвих обмежень для впровадження цифрових активів, як на індивідуальному, так і на інституційному рівнях, є страх втрати або крадіжки активів. Ми зробили цю інвестицію не всупереч бурхливому року в криптовалюті, а саме завдяки цьому", зазначив Чарльз Молдов, генеральний партнер Foundation Capital.

Компанія має намір використати кошти для прискорення набору персоналу, оновлення продуктів і партнерства для захисту крипто-екосистеми, компенсації та захисту від крипто-загроз.

Під керівництвом генерального директора Девіда Янчевського та технічного директора Адама Сміта Coincover дозволяє компаніям із цифровими активами зміцнювати довіру, надаючи страховий захист від зловмисної діяльності та втрати криптовалют. Компанія спеціалізується на розробці, розвитку та підтримці технологій шифрування військового рівня, які не можуть відтворити власні служби безпеки.

Coincover вже працює з більш ніж 300 компаніями, від обмінників і гаманців до хедж-фондів, сімейних офісів і банків. Іншуртех також працює безпосередньо з низкою зберігачів цифрових активів, щоб забезпечити безпеку своїх клієнтів. Поточні клієнти включають Fireblocks, Bitso та багато інших.

Два основних продукти фірми, Disaster Recovery і Theft Protection, спрямовані на те, щоб допомогти всім, хто має справу з цифровими активами, запобігти крадіжці та втраті.

Початкові фрази або фрази відновлення — це набір випадкових слів, які діють як пароль до криптогаманця. Його надають користувачам, коли вони вперше створюють гаманець, але ніколи не поширюють повторно. Іноді люди втрачають свої фрази та не можуть отримати доступ до своїх гаманців, що призводить до неможливості доступу до коштів.

"Атаки в криптопросторі також стають більш витонченими, оскільки все більше людей проникає до крипто-простору, і індустрія повинна на це реагувати", зазначив Девід Янчевський.  | Форіншурер / Yana Keller