Vertical Insure залучив $6 млн від інвесторів на чолі з Greenlight Re на SaaS-платформу вбудованого страхування


Іншуртех Vertical Insure залучив $6 млн від інвесторів на чолі з Greenlight Re на SaaS-платформуІншуртех-стартап Vertical Insure розширив раунд початкового фінансування на 2 млн доларів до 6 млн долларів. Пул інвесторів очолив перестраховий гігант Greenlight Re за участю Groove Capital та інвесторів-ангелів.

Vertical Insure — вбудована страхова платформа, створена для вертикального SaaS, пропонує індивідуальні варіанти страхування, розроблені спеціально для кожного бізнесу та його клієнтів, що забезпечує додаткову вартість і новий дохід без будь-яких додаткових витрат.

Вбудоване страхування дозволяє нестраховим посередникам пропонувати страхові продукти клієнтам на касі, що робить це зручною пропозицією для клієнтів.

Vertical Insure використає додаткове фінансування для прискорення розробки продукту, найму та виходу на ринок. Починаючи з першого раунду початкового фінансування в грудні 2022 року, Vertical Insure завершила співпрацю з Battleface – постачальником страхування для мандрівників і відвідувачів концертів.

Новий досвід бронювання включає можливість скасувати та повернути свої інвестиції, якщо виникнуть непередбачені обставини. Запровадження страхового покриття в той момент, коли це необхідно, і в тому місці, де клієнт, швидше за все, зробить покупку, зрештою призведе до вищих коефіцієнтів конверсії, каже Бо Джеппесен, керівник відділу доходів у Battleface.  | Форіншурер / Joanna Logvin