Іншуртех Angle Health отримав $58 млн на розвиток платформи медичного страхування


Іншуртех Angle Health отримав $58 млн на розвиток платформи медичного страхуванняAngle Health Insurance оголосила про завершення раунду фінансування серії A, який залучив 58 мільйонів доларів на чолі з інвестиційною платформою Portage, зосередженою на фінтеху та фінансових послугах.

Серед інших учасників були PruVen Capital, Wing Venture Capital, SixThirty Ventures, Mighty Capital, Wormhole Capital, Mindset Ventures, Crew Capital, Aloft VC та засновник Pilot Васім Дахер; та за підтримки існуючих інвесторів Blumberg Capital, Correlation Ventures, TSVC та Y Combinator.

Іншуртех зі штаб-квартирою в Сан-Франциско, запущений у 2021 році, є ліцензованим провайдером медичного страхування, який прагне забезпечити прозорість, простоту та легкість використання для роботодавців і брокерів, йдеться у звіті FinTech M&A Market: Trends, Deals & Valuation Multiples.

Angle Health використовує технологію нового покоління для роботи своєї інтегрованої платформи з підтримкою штучного інтелекту. Він також пропонує спеціалізовані комплексні плани медичних виплат для роботодавців разом із телемедициною, поведінковим здоров’ям та іншими цифровими рішеннями для охорони здоров’я, які зазвичай знаходяться за межами традиційного середовища медичного страхування з мінімальними або безкоштовними для учасників.

Компанія прагне подолати розрив між медичним страхуванням, традиційними постачальниками медичних послуг, цифровим здоров’ям і благополуччям, об’єднавши ці різні точкові рішення в єдину екосистему.

Angle Health забезпечує захист для десятків тисяч застрахованих із моменту запуску в 2021 році. Оголошення про раунд фінансування відбулося після нещодавнього розширення медіншуртеха в Арізоні, Джорджії, Індіані, Огайо, Міссурі та Південній Кароліні.

Angle Health зосереджується на сегменті планів охорони здоров’я, що фінансується роботодавцями, який оцінюється в 1,2+ трильйона доларів, що охоплює понад 155 мільйонів американців.  | Форіншурер / Joanna Logvin