Zurich Insurance відкриває конкурс страхових інновацій для стартапів у п’яти сферах


Zurich Insurance відкриває конкурс страхових інновацій для стартапів у п’яти сферахZurich Insurance шукає інноваційні стартапи, пов’язані зі страхуванням, у рамках свого четвертого щорічного конкурсу стартапів Zurich Innovation Championship.

Потенційні учасники мають час, щоб зареєструватися для участі в конкурсі, який страховик описує як відкритий конкурс інновацій із стартапами у страховому секторі.

Zurich Insurance стверджує, що перші три конкурси зібрали 4500 заявок і призвели до 30 постійних співробітництв по всьому світу. Страховик спеціально шукає стартапи, які відповідають одній із п’яти категорій: клієнтський досвід, комерційне страхування, дистриб’юторські партнерства, цифрові можливості та сталість розвитку.

Кожна категорія призведе до двох або трьох ініціатив-переможців, а на наступній фазі акселерації кожен успішний стартап отримає фінансування до 100 000 доларів США разом із наставництвом експертів Zurich. Мета полягає в тому, щоб стартапи та їхні ініціативи вийшли на ринок не пізніше грудня.

Перший конкурс інновацій відбувся у 2018 році, і завдяки зростанню домінуючих позицій на ринку страхових компаній Zurich отримав конкурентну перевагу.

"Конкурс з інновацій розвиває новий спосіб мислення та дозволяє нам отримати доступ до ідей та рішень, яких ми ще не маємо. Для учасників це можливість розвивати свій бізнес і презентувати технологічні рішення, які можуть допомогти задовольнити потреби клієнтів, що виникають і розвиваються", каже Еріксон Чан, директор із інформації та цифрових технологій Zurich.

Попередні чемпіонати показали, що найбільшу цінність приносять стартапи з ідеями щодо вдосконалення окремих частин ланцюжка створення вартості, або стимулятори, а не претенденти, які прагнуть змінити всю страхову галузь.  | Форіншурер