Ізраїльський стартап із кібербезпеки Guardz залучив $10 млн на розвиток іншуртех-платформи


Ізраїльський стартап із кібербезпеки Guardz залучив $10 млн на розіиток іншуртех-платформиІзраїльський стартап з кібербезпеки Guardz отримав 10 мільйонів доларів від інвесторів на чолі з Hanaco Ventures, iAngels, GKFF Ventures і Cyverse Capital.

Заснований у 2022 році стартап із Тель-Авіва націлений на малий бізнес, пропонуючи пропозиції, які включають захист і страхування кібербезпеки. Платформа Guardz відстежує зовнішній і внутрішній цифровий слід компанії, щоб постійно аналізувати ризики кібербезпеки та усувати загрози одним натисканням кнопки з однієї інформаційної панелі.

Хакери добре усвідомлюють кіберуразливість малого бізнесу; сьогодні питання не в тому, чи будуть вони цілі, а в тому, коли. Комплексне рішення Guardz допомагає компаніям з економними ІТ, а також MSP боротися з цими зростаючими загрозами.

"Ми працювали над створенням рішення, яке не лише впливає на безпеку бізнесу, але й допомагає захистити екосистему в цілому, і ми прагнемо продовжувати розвивати наш продукт для захисту інших компаній", зазначив Дор Айснер, генеральний директор і співзасновник Guardz.

З розвитком атаки як послуги, постійною нестачею кіберталантів і дедалі прибутковішим характером націлювання на невеликі підприємства, ринок вже готовий до цілісного кіберрішення, яке вирішує унікальні виклики та неминучі загрози, з якими стикаються ці компаній.  | Форіншурер / Joanna Logvin