Munich Re запустив Reflex - проактивну програму управління кіберризиками


Munich Re запустив Reflex - проактивну програму управління кіберризикамиMunich Re Specialty Insurance запустила Reflex, проактивну програму управління кіберризиками, яка пропонує безкоштовні послуги з контролю ризиків.

Нове рішення доступне безкоштовно для американських первинних кіберстрахувальників Munich Re із покриттям, наданим від імені Lloyd’s Syndicate 457.

Reflex — це програма, яку контролює команда спеціалістів програми Munich Re. Страхувальники отримають керований доступ до послуг, адаптованих до їхніх мінливих потреб. Програмні послуги надає команда галузевих експертів із секторів конфіденційності, мережевої безпеки та кібернавчання та підвищення обізнаності.

Фахівці галузі працюватимуть безпосередньо зі страхувальниками, щоб реалізувати ініціативи з управління ризиками, спрямовані на створення сильної кіберкультури та пом’якшення кібернебезпеки.

Завдяки спеціально спрощеному підходу власники полісів матимуть проактивний керований доступ до послуг, які відповідають їхнім конкретним потребам, що постійно розвиваються.

Послуги включають навчання та освіту співробітників, моделювання фішингу, втручання в реальному часі, настільні тренування з реагування на інциденти та консультаційні послуги з адвокатами з питань конфіденційності та технічними експертами.

Дослідження Стенфордського університету 2022 року показало, що 90% кібератак спричинені помилками людини, а 90% атак програм-вимагачів відбуваються через фішингові електронні листи. У звіті IBM Security за минулий рік було виявлено, що компанії, які тестували свої плани реагування на інциденти, заощадили в середньому 2,66 мільйона доларів порівняно з компаніями, які не тестували.

Послуги Reflex розроблені, щоб допомогти компаніям уникнути кіберзломів, покращити культуру кібербезпеки та контролювати масштаби кіберподій, повідомили в MRSI.

Нові рішення Munich Re Specialty Insurance у сфері кібер- та технологічного страхування пропонуються як для основного, так і для додаткового захисту. Поліси розроблено таким чином, щоб автоматично включати страхове покриття, яке зазвичай надають інші страховики лише через підтвердження до полісів, таким чином надаючи більш комплексні та безперебійні продукти.

Страхувальники матимуть доступ до мережі провідних провайдерів, які пропонують послуги з проактивного управління ризиками, і цілодобову гарячу лінію для витоку даних. Страхове покриття гарантується від імені Munich Re Syndicate, який пропонує інноваційний андеррайтинг Lloyd’s.  | Форіншурер