Іншуртех Candid та iptiQ уклали дистриб’юторське партнерство зі страхування життя


Британський іншуртех Candid (входить до групи компаній Clark) і iptiQ від Swiss Re об’єднують зусилля, щоб надати доступні рішення зі страхування життя для клієнтів у Великобританії.

Candid — це новий тип компанії зі страхування життя — більш особистий, цифровий і зв’язаний. «Ми йдемо цією подорожжю з 2013 року, і ми пройшли довгий шлях, дізнавшись так багато про людей, бізнес і самих себе», кажуть у компанії.

Це стратегічне партнерство використовує провідну позицію Candid у розповсюдженні продуктів страхування життя клієнтам у Британії та передову цифрову страхову платформу B2B2C iptiQ у поєднанні з її досвідом андеррайтингу.

Відповідно до оголошення, нещодавно запущена програма буде поширюватися через відомі бренди Candid Polly і Tom, які пропонують цільові та доступні рішення щодо страхування життя для матерів і батьків відповідно.

"Нове партнерство з Candid є яскравим прикладом цілеспрямованого підходу iptiQ B2B2C, оскільки ми тісно співпрацюємо з інноваційними компаніями, які поділяють наше бачення, щоб зробити страхування простішим і, отже, доступнішим для ширшого кола клієнтів", каже Андреас Шерцінгер, керівник регіонального ринку iptiQ EMEA.

Місія Candid полягає в тому, щоб змінити традиційний ринок страхування життя Великобританії, зосередившись на клієнті, надаючи якісні поради, доступні ціни та прості для розуміння продукти.

Багато людей у Великобританії не мають необхідного страхового покриття. Candid хоче, щоб кожна родина була застрахована від несподіванок у майбутньому.  | Форіншурер / Joanna Logvin