Іншуртех Eazy Digital залучив початкове фінансування під керівництвом Wavemaker Partners


Іншуртех стартап Eazy Digital залучив початкове фінансування під керівництвом Wavemaker PartnersІншуртех стартап Eazy Digital зібрав 850 тис. доларів під час останнього раунду початкового фінансування, який очолював Wavemaker Partners, а також брали участь Seedstars International Ventures, Wing Vasiksiri та Sasin Bangkok Venture Club.

Нове фінансування буде використано для маркетингу, найму та розробки продукту з метою розширення на інші ринки Південно-Східної Азії.

Eazy Digital надає цифрові платформи для страхових компаній, допомагаючи їм керувати своїми агентами, операціями, рекомендаціями користувачів і залученням.

Стартап зосереджений на наданні програмного забезпечення як послуги малим і середнім страховим компаніям, яким бракує ресурсів для оцифрування своїх процесів і дистрибуції.

Заснована двома ветеранами страхової індустрії, Eazy Digital хоче надати невеликим страховим компаніям у Південно-Східній Азії ті ж переваги, що й їхні більші конкуренти. SaaS платформа дозволяє страховикам оцифрувати багато частин своїх операцій, дозволяючи їм ефективніше розширюватися.

Eazy Digital заснували Харпрем Дува та Метаві Сукул, обидва давні учасники страхової галузі. Doowa раніше був співзасновником і генеральним директором Frank Insurance, цифрового онлайн-брокера в Таїланді. Пізніше його придбала bolttech, де він протягом двох років обіймав посаду керівника іншуртех-біржі. До bolttech Doowa також була співзасновником стартапу електронної комерції Moxy/Orami, який фінансували Eduardo Saverin, Sini Mars, Ardent Capital, Gobi Partners і Velos Partners.

"Сучасні стартапи зосереджені на цифровому розповсюдженні продуктів за допомогою партнерства (вбудоване страхування), прямих покупців і агентських платформ. Однак самі страхові компанії залишаються поза увагою і їм часто доводиться знаходити власні рішення для цифровізації процесів і дистрибуції", каже Харпрем Дува, засновник Eazy Digital.

У той час як у великих страхових компаній є гроші та члени команди для створення власного програмного забезпечення, їхні менші конкуренти, які, за словами Doowa, складають понад 90% страхових компаній, намагаються оцифрувати свою діяльність.

Мета Eazy Digital — надати їм доступну платформу, яка допоможе вирішити проблеми масштабованості. Це дозволяє страховикам керувати агентами, операціями, рекомендаціями користувачів.

Серед конкурентів Eazy Digital – eBao, Appman і ZA Tech, які також створюють програмне забезпечення для страховиків. Doowa сказав, що Eazy Digital відрізняється тим, що зосереджується на дистрибуції та ефективності агентських продажів і рекомендаціях клієнтів.   | Форіншурер / Joanna Logvin