Іншуртех Corvus розширить свою діяльність у Європі й Великобританії та звільнить 14% персоналу


Страхова АІ-платформа Corvus Insurance планує розширити свою діяльність у Європі та Великобританії у 2024 році, звільнивши близько 14% персоналу. Цей крок одразу викликав бурю коментарів і запитань страхової спільноти.

Генеральний директор Corvus Мадху Тадіконда, який був призначений минулого року замість генерального директора-засновника Філіпа Едмундсона, сказав, що цей крок був важким рішенням, але він мав сенс для бізнесу.

2022 рік був вдалим для Corvus, оскільки іншуртех збільшив премії з кіберстрахування на 80%, зберігаючи коефіцієнт збитків галузі нижче 40%.

Corvus продовжує зосереджуватися на боротьбі з кіберризиками за допомогою однієї з найбільших спеціалізованих команд кіберандеррайтингу в галузі, що базується на найсучасніших технологіях на основі даних.

Цього року Corvus продовжить нарощувати команду андеррайтингу та можливості платформи, а також розширюватиметься у Європі та Великобританії.

Оскільки компанія зосереджується на кіберризиках і своїх унікальних можливостях андеррайтингу, Corvus зробила стратегічні скорочення частини персоналу, що становить чисте скорочення на 14%.

Віце-президент з кібер-андеррайтингу Пітер Хедберг поділився тим, що він разом із такими ж талановитими колегами-андеррайтингами продовжує працювати в Corvus, де прозорість і чесність залишаються принципами бізнес-моделі, і що вони можуть вільно звертатися з будь-якими запитаннями щодо компанії.

«Структурне рішення зосередити бізнес Corvus на обслуговуванні брокерів означає, що ми приділяємо велику увагу продовженню розвитку нашої талановитої команди кібер-андеррайтингу», — додав Тадіконда.

«У Corvus ми створюємо розумні комерційні страхові продукти: поліси, засновані на андеррайтингу на основі даних. Ми постійно робимо продукти розумнішими, застосовуючи результати з нових джерел даних, проаналізованих за допомогою машинного навчання та методів штучного інтелекту. Ми надаємо нову інформацію нашим партнерам-брокерам, допомагаючи зробити їх більш розумними щодо складних ризиків, з якими стикаються їхні клієнти. І ми трансформуємо галузь, якій бракує прозорості, інформуючи покупця страхування, допомагаючи їм бути розумнішими щодо практик зменшення ризиків і запобігання збиткам».

Місія Corvus проста: зробити світ безпечнішим. Це не просто високопоставлена ідея — Corvus активно допомагає страхувальникам передбачити та запобігти несприятливим подіям, а також надає страхове покриття, яке допомагає їм протистояти подіям, коли вони трапляються.   | Форіншурер / Joanna Logvin