Швейцарський іншуртех TONI Digital отримав $12,5 млн у раунді фінансування серії B


Швейцарський іншуртех TONI Digital зі штаб-квартирою в Цюріху отримав 12,5 мільйонів доларів від інвесторів у раунді фінансування серії B. Інвестиційний раунд проведений на чолі з консорціумом інвесторів і включав участь існуючих інвесторів, які продовжують вірити в успіх і зростання компанії.

Компанія є постачальником цифрового страхування як послуги (insurance-as-a-service), пропонуючи види особистого та комерційного страхування, такі як автострахування, страхування захисту банківських платежів і рішення для життя на своїй страховій технології платформи.

Іншуртех використовує B2B2C бізнес-модель, співпрацюючи з роздрібними та страховими брендами, а також з брокерами на стороні дистрибуції.

«Попит на цифрові, вбудовані та спеціалізовані високоцінні програми та рішення страхування зростатиме, щоб відповідати очікуванням і вимогам клієнтів. Ми плануємо використати кошти, отримані від цього раунду фінансування, для використання нашої технологічної платформи та запуску нових страхових програм і продуктів, а також для виходу на нові європейські ринки. Ми розширимо нашу команду продажів, андеррайтингу та інженерів», зазначив Бернард Ель Хаге, головний виконавчий директор TONI Digital.  | Форіншурер