Іншуртех Peppercorn створює розмовного AI-помічника зі страхування


Insurtech Peppercorn створює розмовного помічника зі страхування AIInsurtech Peppercorn створила «першого в світі» розмовного помічника зі страхування з використанням штучного інтелекту. Платформа надає клієнтам можливість отримати переваги від більш швидкого реагування та зручнішого досвіду, від покупки страховки до коригування договору страхування.

Заснована Найджелом Ломбардом, Peppercorn здатна підтримувати низькі операційні витрати, особливо порівняно з традиційними страховими компаніями. Це не тільки усуває потребу у фізичних кол-центрах, але й призводить до більш конкурентоспроможних страхових премій для клієнтів.

Крім того, використовуючи передову технологію протидії шахрайству та приймаючи рішення про андеррайтинг до укладання договору, платформа гарантує, що клієнти отримають найкраще можливе страхове покриття за найнижчою ціною.

Розширюючи можливості клієнтів, помічник Peppercorn може допомогти та скеровувати їх у процесі придбання страховки, що забезпечує більш персоналізований досвід користувача.

Крім того, надання клієнту контролю над розмовою також усуває необхідність заповнювати форми та очікувати, а помічник може відповідати на запити одразу, використовуючи розуміння природної мови.

Команда Peppercorn — це повністю дистанційна робоча сила, у якій співробітники працюють у всіх чотирьох країнах. Компанія, яка залучила 1,8 мільйона фунтів стерлінгів початкового фінансування від EHE Capital у квітні, спочатку зосереджується на страхуванні автомобілів і є керуючим генеральним агентом (MGA).

Найджел Ломбард, який є одночасно засновником і генеральним директором, зміг об’єднати команду, яка включає інженерів, розробників, спеціалістів із обробки даних та експертів із взаємодії з клієнтами, а також висококваліфіковану команду старших керівників із поєднанням досвіду страхування та технологій.

Іншуртех прагне вдосконалювати та розвивати платформу Peppercorn, розширюючи можливості клієнтів і покращуючи їхній досвід. У той час, коли економія грошей на рахунках є головною проблемою для всіх, Peppercorn покаже, як розумні технології можуть призвести до більш справедливого ціноутворення для споживачів.  | Форіншурер