SaaS-іншуртех Liberate залучив $7 млн від інвесторів на запуск страхової платформи


SaaS-іншуртех Liberate залучила $7 млн від інвесторів на запуск страхової платформиLiberate Innovations, SaaS-платформа програмного забезпечення як послуги, що дозволяє страховикам майна повністю автоматизувати страхові виплати і процесс андеррайтингу, залучила 7 мільйонів доларів фінансування та запустила свою платформу, щоб надати страховим компаніям можливість впровадити цифровий досвід самообслуговування та управляти екосистемою постачальників рішень і основних систем для автоматизації складних бізнес-процесів.

Liberate каже, що це дозволить страховикам значно скоротити витрати і запронувати новий досвід роботи як для клієнтів, так і для співробітників. Наскрізна платформа Liberate надає страховикам єдине місце для створення зручного інтерфейсу для кінцевих клієнтів і з’єднання основних систем і постачальників страхових рішень для автоматизації складних бізнес-процесів.

Завдяки використанню інструментів із "низьким кодом" і попередньо створених шаблонів Liberate каже, що андеррайтери та страховики можуть оптимізувати та прискорити розгортання робочих процесів, що призведе до зниження витрат на обробку страхових випадків до 30%.

Запуск платформи Liberate стався в той час, коли індустрія P&C стикається зі значними фінансовими проблемами та труднощами з кадрами. Тиск на зниження ставок, збільшення частоти та серйозності претензій, а також нестача кваліфікованих спеціалістів з регулювання претензій і андеррайтерів безпосередньо впливають на прибутковість і бізнес-операції страховиків. У той же час клієнти вимагають цифрового досвіду на рівні з людською взаємодією.  | Форіншурер