SunLife і іншуртех iptiQ запускають у Великобританії цифрове рішення для страхування життя людей старше 50 років


SunLife і іншуртех iptiQ запускають у Великобританії цифрове рішення для страхування життя людей старше 50 роківSunLife, що є частиною Phoenix Group, і iptiQ, цифровий B2B2C страховик Swiss Re, запускають інноваційний продукт страхування життя для клієнтів у Великобританії віком від 50 років. Нове рішення працює на цифровій платформі та прискорює обробку страхових виплат завдяки функціям, орієнтованим на клієнта.

Це партнерство поєднує позицію SunLife на ринку страхування життя людей старше 50 років з передовою технологією iptiQ та вдосконаленою інфраструктурою обслуговування.

Нещодавно запущений продукт під назвою «Guaranteed Inheritance Plan» призначений для забезпечення спадщини для близьких застрахованих. Ставлячи набір простих запитань про відповідні стани здоров’я, це рішення має на меті оптимізувати процес виплат.

Цифрова платформа iptiQ інтегрована в усі відповідні точки взаємодії з клієнтами, тоді як SunLife зосереджується на маркетингу та дистрибуції. Нове рішення поєднує в собі новий досвід користувача з високоефективними процесами відповідно до мети SunLife пропонувати прості та доступні фінансові продукти.

- «Ми прагнемо задовольняти потреби наших клієнтів, які зосереджені на простоті, доступності та спокою протягом усього життя. Для нового продукту страхування життя Плану гарантованого спадкування ми використовуємо передові технології та можливості надання послуг iptiQ, щоб продовжувати виконувати цю обіцянку», зазначив Марк Скрітон, генеральний директор SunLife.  | Форіншурер