Hanover Insurance Group оцінює збитки від катастрофи в $190 млн за 4 квартал 2022 року


Hanover Insurance Group оцінює збитки від катастрофи в $190 млн за 4 квартал 2022 рокуHanover Insurance Group оцінила збитки від катастроф у 190 мільйонів доларів за 4 квартал 2022 року, з яких 165 мільйонів доларів, або 87%, були спричинені зимовим штормом Елліот.

Зимовий шторм «Елліотт» був міжміським штормом, який виник на північному заході Тихого океану та вразив більшу частину Сполучених Штатів, принісши хуртовини з сильним снігом, крижаним дощем, небезпечними вітрами та значно нижчими температурами, що призвело до значних пошкоджень комерційної та житлової власності під час грудневого святкового сезону.

Збиток до оподаткування становив 13,9 пп чистих зароблених премій і був приблизно на 137 мільйонів доларів вище прогнозів страховика в 4 кварталі. Збиток також підвищив загальний коефіцієнт збитковості Hanover до 108%, порівняно з 99,8% за той самий період минулого року, коли катастрофи становили лише 7,7 пп. Без урахування збитків від катастроф сукупний коефіцієнт становитиме 94,1% проти 92,1% минулого року.

Hanover Insurance Group має значний досвід управління ризиками катастроф, моделювання ризиків та ініціатив з диверсифікації портфеля, що підтверджено відносно низькими збитками від катастроф внаслідок ураганів та інших традиційних небезпек за останні роки.  | Форіншурер