Іншуртех Concirrus запустив ринкову модель морського каско з використанням штучного інтелекту


Іншуртех Concirrus запустив ринкову модель морського каско з використанням штучного інтелекту Іншуртех Concirrus запустив нову ринкову модель морського каско, яка відстежує інформацію, отриману від зростаючого портфелю клієнтів страховиків.

Marine Hull Market Model пропонує рішення, яке дозволяє страховикам вдосконалювати свою цифрову стратегію. Нова ринкова модель дозволить морським страховикам оцінювати процеси врегулювання, дозволяючи їм точніше кількісно оцінювати ризики. Модель здатна отримати майже 3 млн точок даних і обробити понад 100 тис страхових полісів і претензій.

Масштаб використаних сукупних даних означає, що передбачуваність ринкової моделі стає більш уточненою та узгодженою з ширшими ринковими тенденціями.

Крім того, Concirrus інвестував ресурси у вдосконалення та розробку нових рішень для моделювання машинного навчання. Цей аспект дав змогу команді отримати більшу цінність із зростаючих наборів даних.

Застосування технологій новими та ефективними способами змусило Concirrus зосередитися на підтримці страхової галузі, а точніше на спеціальному морському та комерційному автомобільному страхуванні. Потужне поєднання глибокої експертизи предметної області та науки про дані призвело до створення платформи біг дати і машинного навчання – Quest.

Quest, отримує доступ і інтерпретує різноманітні набори даних, поєднуючи їх із історичною інформацією про страхові виплати, щоб виявити поведінку, яка корелює з процесами врегулювання збитків. Результати дають змогу страховикам і брокерам точніше кількісно оцінювати ризик; зменшити збитки та збільшити прибуток.   | Форіншурер