Іншуртех Joyn Insurance закрив раунд фінансування серії A на $17,7 млн під керівництвом OMERS Ventures


Іншуртех Joyn Insurance закрив раунд фінансування серії A на $17,7 млн під керівництвом OMERS VenturesІншуртех Joyn Insurance перевищив свою ціль у раунді фінансування серії A на $17,7 млн під керівництвом OMERS Ventures за участю SiriusPoint, ManchesterStory, Cohen Circle, Avanta Ventures та кількох інших приватних інвесторів.

TigerRisk Capital Markets & Advisory виступила фінансовим консультантом SiriusPoint в угоді.

Стартап заявляє, що завдяки новому раунду загальне фінансування досягне понад $30 млн, додаючи, що це збільшення піде на значне збільшення розміру команди Joyn разом із покращенням його технологічної платформи та можливостей обробки даних і дозволить іншуртеху розвиватися та розширюватися на страховому ринку.

Joyn було запущено в липні 2021 року, оголосивши про ключову партнерську та інвестиційну угоду з спеціалізованою перестраховою компанією SiriusPoint, оскільки вона виклала плани трансформації комерційного страхування малого та середнього ринку США за допомогою цифрових технологій, аналітики даних і автоматизації.

З моменту виходу на ринок Joyn уклав понад 500 договорів страхування з 80 торговими партнерами, що охоплюють понад 300 страхувальників.

Іншуртех пропонує E&S покриття майна, загальної відповідальності та надлишку для компаній у більш ніж 700 кодах NAICS у 36 штатах та Вашингтоні, округ Колумбія.  | Форіншурер