Параметричний іншуртех FloodFlash виходить на страховий ринок США


Параметричний іншуртех FloodFlash виходить на страховий ринок СШАІншуртех-компанія параметричного страхування від повеней FloodFlash, неостраховик, який виплачує збитки від катастрофічних повеней за 4 години, оголосила про вихід на страховий ринок США.

Після руйнівного сезону ураганів у США страхувальникам довелося чекати тижнями, якщо не місяцями, щоб отримати страхові виплати та мати можливість відновити свій бізнес і відродити місцеву економіку. Крім того, після ураганів «Ян» і «Ніколь» традиційні страхові компанії не можуть збільшити перестрахове покриття, залишаючи підприємства без багатьох варіантів і сприяючи глобальному дефіциту страхування від повеней у розмірі 58 мільярдів доларів, причому США є найбільшим вкладником.

FloodFlash прагне розширити ринок страхування від повеней у США, використовуючи свою параметричну технологію, щоб зробити страхування від повеней доступним для компаній, які не можуть отримати страхове покриття в іншому місці.

Перше параметричне страхування від повеней, доступне для масового ринку, від FloodFlash поєднує технологію IoT-датчиків, комп’ютерні моделі та хмарне програмне забезпечення, щоб забезпечити покриття від повеней тим, кого страхова галузь залишила без покриття. Незважаючи на поширеність ризику повеней в Америці, менше 5% малих і середніх підприємств страхуються від повеней.

Генеральний директор Північної Америки Марк Хара, експерт з маркетингу та страхування, який раніше очолював Bold Penguin і Mylo на базі Lockton, реалізує стратегію виходу на ринок США для початку в п’яти штатах – Флориді, Вірджинії, Техасі, Луїзіані та Каліфорнії.

Він створив команду світового класу та співпрацює з брокерами по всій країні.

З моменту запуску в 2019 році FloodFlash встановив рекорд у боротьбі з екстремальними погодними втратами. Їхня власна параметрична технологія забезпечує страхування від повеней для підприємств будь-якого розміру, полегшуючи та пришвидшуючи вимоги та відновлення.

Крім ширшої доступності, ключовою перевагою покриття FloodFlash є його простота. Клієнти обирають глибину та суму виплати для свого полісу, і коли затоплення досягає вибраної глибини, страховка виплачується, як правило, протягом 48 годин.

Серед збільшення частоти екстремальних погодних умов через зміну клімату, урбанізацію та обмежений ринок страхування нові технології та продукти потрібні як ніколи, щоб відновити ринок страхування від повеней.

FloodFlash вже зробила величезний вплив на ринок недостатньо застрахованих у Великобританії, і після збільшення на 15 мільйонів доларів серії A навесні компанія готова усунути прогалину в страховому захисті від повеней у США.

FloodFlash може надати додаткове покриття, заповнити франшизи або покрити те, чого інші поліси не забезпечують, забезпечуючи варіант покриття для тих, кому більше нікуди йти.  | Форіншурер