Іншуртех Propeller Bonds залучив $6,4 млн початкового фінансування


Іншуртех Propeller Bonds залучив $6,4 млн початкового фінансуванняІншуртех-компанія Propeller Bonds залучила 6,4 мільйона доларів початкового фінансування під керівництвом консорціуму галузевих партнерів. Цей раунд фінансування дозволить компанії прискорити зростання та подальшу трансформацію галузі.

Серед партнерів у цьому раунді -- страхові компанії, оптові торговці, агенти, венчурні компанії та візіонери страхової галузі.

Стартап використає кошти, щоб інвестувати в персонал, завершити свою дорожню карту розвитку, розширити базу продуктів, маркетингу та продажів, щоб додати страхових агентів до екосистеми Propeller. На сьогоднішній день Propeller підписала контракти з понад 2100 страховими агентствами США.

Propeller пропонує агентам і брокерам URL-адресу з utm-міткою, яка містить гарантійні зобов’язання та дозволяє як агентам, так і клієнтам пропонувати, оплачувати та отримувати свої облігації протягом декількох хвилин.

Окрім цього, iншуртех пропонує експертизу андеррайтингу за допомогою власних програм. "Propeller змогла залучити фінансування від багатьох стратегічних партнерів у галузі, кожен з яких вірить у місію зробити процес надання гарантійних зобов’язань швидким і легким", каже Аарон Стеффі, генеральний директор і співзасновник Propeller.

Propeller — це по суті цифровий MGA, оснащений власною платформою миттєвого випуску гарантійних облігацій. Зараз на платформі розміщено майже 7000 гарантійних облігацій миттєвого випуску.

Propeller private labels є платформою для агентств, що дозволяє агентам або купувати облігації для клієнтів, або надає клієнтам можливість купувати облігації самостійно. Агенти отримують винагороду за всі покупки через унікальне посилання на сайт. Компанія співпрацює з високоповажними перевізниками з рейтингом «А».  | Форіншурер