Іншуртех bolttech та мобільний оператор AIS запускають вбудоване страхування гаджетів у Таїланді


Іншуртех bolttech та мобільний оператор AIS запускають вбудоване страхування у ТаїландіІншуртех bolttech і таїландський оператор мобільного зв’язку AIS запустили новий проект, щоб надати клієнтам AIS вбудовані послуги страхового захисту, включаючи послуги заміни мобільних пристроїв в межах запущеної програми AIS Care+.

Програма AIS Care+ дозволяє клієнтам гнучко міняти або замінювати свої смартфони та планшети з будь-якої причини та в будь-який час, не виходячи з дому.

Клієнти можуть отримати доставку до дому з гарантією повернення грошей, яка гарантує, що вони отримають підтримку вчасно, лише протягом 6 годин. Повідомляється, що обидві ці функції є «першими» на ринку Таїланду.

План включає можливість для клієнтів обміняти свій поточний мобільний пристрій на інший бренд, колір або модель.

bolttech також надає безкоштовну послугу заміни екрана, яка тепер додається до планів AIS Care+.

AIS Care+ доступний для всіх клієнтів AIS, які купують смартфон або планшет у будь-якому магазині AIS, наприклад у магазинах AIS Telewiz або AIS Buddy.

Як повідомляв Форіншурер, страховий технологічний стартап Bolttech залучив 180 мільйонів доларів у рамках раунду фінансування, що проводила інвестиційна компанія Activant Capital Group, яка оцінила його більш ніж у 1 мільярд доларів.  | Форіншурер