Іншуртех Lumera купує постачальника систем для голландських пенсійних фондів AxyWare


Іншуртех Lumera купує постачальника систем для голландських пенсійних фондів AxyWareСтокгольмський стартап Lumera придбав AxyWare, постачальника систем для голландських пенсійних фондів. Lumera забезпечує уніфіковане середовище адміністрування договорів страхування, яке забезпечує безпечну безперервну цифрову трансформацію, оскільки AxyWare є постачальником повного спектру послуг систем адміністрування та зв’язку для пенсійних фондів і страхових компаній, пише Beinsure.

Завдяки цьому придбанню Lumera зміцнює свої позиції на голландському ринку страхування життя та пенсій, і тісно співпрацюватиме з компаніями через дочірню Lumera BV.

Завдяки своєму гнучкому програмному забезпеченню для адміністрування AxyWare активно підтримує впровадження пенсійної реформи в Нідерландах, яка включає професійні пенсійні схеми та має бути завершена до 2027 року. Це має серйозні наслідки для ринку адміністрування пенсій, а об’єднання AxyWare та Lumera матиме додаткові можливості для іншуртеху.

На початку 2000-х років, Lumera розробила рішення для страхових компаній Північної Європи, які полегшують перехід від пенсійних планів із визначеною виплатою (DB) до пенсійних планів із визначеними внесками (DC).

Наступні фундаментальні зміни на ринку та його зацікавлених сторонах тепер багато в чому відбиваються в Нідерландах. Нідерландський пенсійний ринок увійшов у фазу значних змін, які, як очікується, триватимуть і після поточного перехідного періоду.

З точки зору інженерії та інтеграції, Lumera та AxyWare чудово підходять, оскільки портфель продуктів є взаємодоповнюючим для компаній.

Після завершення цієї угоди AxyWare буде інтегровано з організацією Lumera в місцевій дочірній компанії Lumera BV. Lumera виконуватиме всі зобов’язання перед існуючими клієнтами AxyWare.  | Форіншурер