Іншуртех Cover Genius забезпечить страхування користувачів маркетплейсу з оренди HomeToGo


Іншуртех Cover Genius забезпечить страхування користувачів маркетплейсу з оренди HomeToGoCover Genius, іншуртех-компанія вбудованого страхового захисту, оголосила про співпрацю з HomeToGo, маркетплейсом оренди, щоб спростити короткострокову оренду за допомогою комплексного страхування.

Партнерство між HomeToGo і Cover Genius збігається з зимовим високим сезоном, щоб забезпечити додатковий рівень гнучкості програм. Завдяки інтеграції XCover від Cover Genius, HomeToGo може забезпечити страховий захист для покращення досвіду бронювання оренди на час відпустки.

Страховий захист ризиків оренди є особливо актуальним у сучасному ландшафті – завдяки тенденціям, які виникли внаслідок пандемії, гнучкість залишається головним питанням для багатьох клієнтів. Наприклад, дані опитування HomeToGo показують, що 54% респондентів придбали захист для подорожей протягом останнього року, що свідчить про прагнення споживачів до більшої гнучкості.

Існує величезна можливість для сайтів короткострокової оренди, які взаємодіють з обома сторонами ринку (тобто орендарями та господарями), щоб пропонувати зручний, орієнтований на клієнта захист протягом усього періоду оренди під час подорожі.

Вбудований страховий захист тепер доступний на кількох ринках HomeToGo, включаючи Австрію, Францію, Німеччину, Італію, Швейцарію та Нідерланди. Завдяки повністю цифровому процесу розгляду страхових претензій інтуїтивно зрозумілий клієнтський досвід Cover Genius є рідкістю на ринку страхових технологій, прикладом чого є NPS після позовів +65%, що є одним із найвищих результатів незалежного моніторингу для будь-якої страхової компанії в усьому світі.

Cover Genius — це іншуртех вбудованого страхування, що захищає глобальних клієнтів найбільших у світі цифрових компаній, зокрема Booking Holdings, Intuit, Skyscanner, Ryanair, Icelandair, Turkish Airlines, Ola, Descartes ShipRush і SeatGeek. Продукти стартапу також доступні в Amazon, Flipkart, eBay, Wayfair і найбільшій компанії Південної Азії Shopee. Бачення Cover Genius полягає в тому, щоб захистити всіх клієнтів найбільших світових онлайн-компаній за допомогою XCover - глобальної платформи розповсюдження будь-якого виду страхування чи гарантії, з API для миттєвих виплат за претензіями.

Cover Genius та її партнери спільно створюють рішення, які включають захист, ліцензований або авторизований у понад 60 країнах і 50 штатах США.  | Форіншурер