Іншуртех Alicia залучив 7 млн євро початкового фінансування від Volta Ventures


Іншуртех Alicia залучив 7 млн євро початкового фінансування від Volta VenturesAlicia Insurance, роттердамський іншуртех-стартап із вбудованим страхуванням для фрілансерів, залучив 7 мільйонів євро початкового фінансування від Volta Ventures, Randstad Innovation Fund та Achmea Innovation Fund.

Alicia, заснована в 2019 році Марійн Моерман та Річардом Арнольдом, працює з платформами, які фрілансери використовують для страхування.

Одним із партнерів є цифрова компанія Knab, яка пропонує банківські послуги для самозайнятих осіб. У банку представлені різноманітні страхові продукти стартапу, який також співпрацює з крупними страховими компаніями, включаючи AIG, HDI, Chubb та MS Amlin. Він має модель брокера та MGA.

Alicia надає рішення для індивідуального страхування, які пропонуються на цифрових платформах, якими користуються незалежні особи, як-от банківський додаток Dutch Knab або кадрове агентство HeadFirst Group. Іншими словами, незалежно від того, чи люди організовують свої кошти в банківській програмі, чи вони беруть роботу фрілансером, компанія надає їм відповідний страховий пакет.

Завдяки партнерству з Roamler користувачі платформи в Європі отримують доступ до колективного страхового рішення plug-and-play. Це партнерство відповідає амбіціям стартапу вийти на міжнародний рівень. Крім Нідерландів, страхове рішення також пропонується в Бельгії, Франції, Німеччині, Іспанії та Великобританії.

Іншуртех також стверджує, що на кінець 2022 року у неї 100 тис. застрахованих незалежних підрядників.  | Форіншурер