Trium Cyber - Lloyd’s Syndicate 1322 - розпочав надавати перестрахове покриття кіберризиків у США


Trium Cyber - Lloyd’s Syndicate 1322Trium Cyber оголосила, що її американська компанія почала надавати покриття кібернетичних і технологічних помилок для ризиків, зареєстрованих у США.

Здійснюючи андеррайтинг від імені Lloyd’s Syndicate 1322, компанія підтримується Pelican Ventures і сторонніми постачальниками капіталу, такими як Asta - провідний керуючий агент Lloyd’s.

У листопаді 2022 року компанія отримала остаточне схвалення від Lloyd’s of London про початок андеррайтингу з січня 2023 року. Вона також оголосила про свої плани отримати 50 мільйонів доларів валових премій на кіберринку.

Trium Cyber є першою в галузі компанією, схваленою Lloyd’s, яка надає монолінійне кіберпокриття ризиків США. Синдикат також надасть клієнтам доступ до безкоштовних послуг з управління кіберризиками та зменшення втрат у реальному часі.

Синдикат, який підтримує Lloyd’s, вийшов на кіберринок США з командою лідерів галузі. Джош Ладо, генеральний директор Trium Cyber, колишній глобальний керівник кіберрозділу Aspen. Джефф Борес, який також раніше працював у Aspen, приєднується до Ладо на посаді головного спеціаліста з андеррайтингу Trium. Обидва здобули статус Сертифікованого спеціаліста з безпеки інформаційних систем (CISSP).

Договори страхування будуть укладатися зареєстрованою в США компанією Trium із надання послуг Trium Cyber US Services, але синдикат працюватиме у Великобританії від Lloyd’s of London.  | Форіншурер