Euroins Insurance Group повністю вийшла зі страхового ринку рф та білорусі


Euroins Insurance Group повністю вийшла зі страхового ринку рф та білорусіСтрахова група Euroins Insurance Group (EIG), що входить до складу публічного холдингу Eurohold Bulgaria (представлений в Україні двома страховими компаніями – Євроінс Україна та Європейське Туристичне Страхування), підписала угоду про продаж своєї дочірньої компанії в білорусі та частки в компанії в рф.

Новим власником двох страховиків стала російська компанія.

EIG володіла 100% капіталу білоруської компанії та 48,61% акцій російського страховика.

Таким чином, EIG повністю вийшла з бізнесу в рф та білорусі. Бізнес EIG в обох країнах акумулював менше 1% від загальної виручки страхової групи.

«Продаж частки в обох компаніях є частиною нашої стратегії, спрямованої на те, щоб зосередитись лише на ключових ринках із добрим потенціалом зростання», — прокоментував Кирило Бошов, Голова Правління Eurohold.

EIG зберігає незмінною свою участь у страхових компаніях в інших країнах регіону – Україні та Грузії.

Як повідомлялося раніше, у березні 2022 року EIG обмежила до гранично можливого мінімуму свою діяльність у росії, не підтримуючи компанію Euroins Russia ані капіталом, ані перестрахувальними ресурсами, ані будь-якими іншими видами фінансової підтримки.  | Форіншурер